krwiodawstwo schodzi na psy...pierw było codziennie na zwyciestwa,teraz dwa dni w tygodniu a od nowego roku autobus 4-5 dni na miesiąc..
tak się ze znajomymi zastanawiałem podczas piątkowego (16.12) oddawania krwi jak zostanie rozwiązana "poczekalnia" dla krwiodawców,w autobusie raczej nie,a stać na zewnątrz w styczniu czy lutym to tez szału nie ma..wyjdzie w praniu :>
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
hemi, nie marudź :) poczekać zawsze można w BOKu. fakt, że 3 dni w miesiącu to przegięcie, ale 5dni to już nie taka tragedia. oni bez powodu tego nie ustalili w ten sposób. jeśli zobaczą, że np przychodzi bardzo dużo osób, to prawdopodobnie zwiększą liczbę dni, więc głowa do góry ;) niestety tym światem rządzą pieniądze i tego nie zmienimy, ale ważne, że w ogóle w naszym mieście jest opcja oddawania krwi i że nie trzeba dojeżdżać do innych miast
Rozmawiałem z WCKiK sprawa oczekiwania jest załatwiona z BOK MCC krwiodawcy będą oczekiwać w kinie forum lub będzie rozstawiany namiot ogrzewany. Co do częściejszych wizyt ambulansu to niema szans ponieważ muszą obsłużyć cały teren.
Pozdrawiam i dziękuje za akcję w pałacu ślubów.
~Czarny kot zwany PitBull niezalogowany 20 grudnia 2011r. o 17:18
Kochani wiec jak wyglada zdawanie na zwycięstwa?Do przyjazdu abmulansu nie będę czekać, raz ze godziny nie pasują, a dwa bede już w pracy.Teraz jeszcze mam urlop to mozna się przejsc,ale pytanie czy to już czynne czy.. znowu zamkniete he.;p
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.