Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uratuj życie - oddaj krew w KRWIOBUSIE!
3145
#hemi nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 12:57
tego sie boicie??:P [img=1324555067_6w6ph2t.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8143
#agatak88 nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 13:02
Mam pytanie,chciała bym oddać krew,ale nigdy nie oddawałam,nawet nie wiem jaką mam grupę krwi,czy wcześniej muszę porobić jakieś badania??
3145
#hemi nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 13:07
agatak88 napisał(a): Mam pytanie,chciała bym oddać krew,ale nigdy nie oddawałam,nawet nie wiem jaką mam grupę krwi,czy wcześniej muszę porobić jakieś badania??

nie ,nie ,nie.Zadnych badań.Przed oddaniem będziesz miała sprowdzony poziom hemoglobinyz próbki wzietej z opuszka palca,jeśli jest ok.to oddasz krew która będzie poddana szczegółowym badaniom i po pewnym czasie dowiesz sie czy jesteś zupełnie zdrowa i jaką masz grupe krwi:)

~ niezalogowany
22 grudnia 2011r. o 19:10
nie oddam krwi zeby przelewali na bankietach w ambasadach to moja krew,nichnie bedzie profanowana tak spiewal obywatel G>C ichwala mu za to.
3145
#hemi nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 22:18
~ napisał(a): nie oddam krwi zeby przelewali na bankietach w ambasadach to moja krew,nichnie bedzie profanowana tak spiewal obywatel G>C ichwala mu za to.

możesz przetłumaczyć na polskie?? :>

315
#mir.ko nieaktywny
22 grudnia 2011r. o 23:47
agak napisał(a): ...

no ale że Ty mirko taki delikatny jesteś to nie wiedziałam ;)

oh nawet nie wiesz jak ... ;)
2186
#piotrek nieaktywny
9 stycznia 2012r. o 11:44
To w Bolesławcu od stycznia punkt zamknięty?
7748
#Cathleen.bc nieaktywny
9 stycznia 2012r. o 12:27
25 stycznia po raz pierwszy będę oddawała krew :) mam nadzieję że się nadaję i że będę mogła to robić częściej :)
Zachęcam Was do tego samego, przyczyńmy się chociaż w życia :*

Zmoderowano 09.01.2012 godz.21:22 - powód: podwójny post (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza