Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~:( niezalogowany
21 października 2012r. o 21:00
http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=208060
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6125
#Mon nieaktywny
14 grudnia 2012r. o 13:19
Znaleziono psa...

Suczka podbiegłą do mnie dziś ok godz: 22:45 na skrzyżowaniu ulic Chrobrego i Żwirki Wigury.Wygląda na zadbaną. Na moje oko nie ma jeszcze roku. Wygląda jak mieszanka owczarka niemieckiego. Ma też coś z Husky'ego. Jest drobnej budowy, siega trochę wyżej niż do kolana. Nie miałam serca jest zostawić na mrozie tym bardziej, że prawie by wpadła pod tira. Kompletnie nie potrafi chodzić luzem. Jest bardzo łagodna i grzeczna. Mam nadzieję, że ktoś jej szuka. Teraz spokojnie śpi. Niestety nie mogę jej zapewnić schronienia na długo. Po jej zachowanu widać, że była trzymana w mieszkaniu. Jak nie znajdzie się szybko właściciel albo ktoś chętny ją przygarnąć piesek będzie musiał trafić do bolesławieckiej przechowalni a to nie jest przytulne miejsce. Jeśli rozpoznasz swojego psa możesz zadzwonić nawet w nocy. Osoby tóre byłyby chętne przygarnąć suczkę również proszę o kontakt.

[img=1355441233_dypabk6.jpg]
[img=1355441293_pky1anh.jpg]

Dopisane 14.12.2012r. o godz. 00:30:

Tel. w sprawie suczki 513 628 469,511 895 205

Dopisane 14.12.2012r. o godz. 13:19:

Może ktoś rozpoznaje pieska?
~kot z jana pawła niezalogowany
14 grudnia 2012r. o 14:11
koło szkoły na Jana Pawła kręci się szaro biały kot widać po nim było przynajmniej jakiś czas temu że był chowany w domu bo był zadbany. Niestety jakiś ......... widocznie pozbył się zwierzaka i to na zimę. ( mam nadzieje że go za to chociaż pokręci) jak ktos tego kota zobaczy niech da namiary gdzie się schował, zamierzam go przynajmniej przezimować u siebie
4868
#Anna_eS nieaktywny
14 grudnia 2012r. o 16:28
~kot z jana pawła napisał(a): koło szkoły na Jana Pawła kręci się szaro biały kot widać po nim było przynajmniej jakiś czas temu że był chowany w domu bo był zadbany. Niestety jakiś ......... widocznie pozbył się zwierzaka i to na zimę. ( mam nadzieje że go za to chociaż pokręci) jak ktos tego kota zobaczy niech da namiary gdzie się schował, zamierzam go przynajmniej przezimować u siebie

napisz na maila [email protected] swój numer telefonu. Mieszkam przy Jana Pawła, sama nie mam możliwości przygarnięcia kota bo już mam jednego, jak coś mogę dać znać bo często go widzę.
~ niezalogowany
14 grudnia 2012r. o 16:46
niestety próba przygarnięcia kota nie wypaliła , nie podoba mu się, jest wystraszony i wogóle. pozostało kupowanie mu jedzonka i wynoszenie na podwórko, może przeżyje zimę i się jakoś przyzwyczai i wtedy go zagarnę
~Aga niezalogowany
14 grudnia 2012r. o 21:20
Mon napisał(a): Znaleziono psa...
Suczka podbiegłą do mnie dziś ok godz: 22:45 na skrzyżowaniu ulic Chrobrego i Żwirki Wigury.Wygląda na zadbaną.

Witam...i jak sprawa z chipem?...
Piesek piękny i szybko przyzwyczaja się do ludzi:)Widziałam dzisiaj u weterynarza Pania wraz z pieskiem.... i nawet ludzie mówili, ze myśleli podobnie do mnie ...ze to Pani piesek,ale zaraz się dowiedzieliśmy ze piesek został znaleziony.Mam nadzieje ze znajdzie się właściciel:)

Zmoderowano 15.12.2012 godz.11:45 - powód: korekta cytowania (sentinel)
6125
#Mon nieaktywny
6 marca 2013r. o 22:58
Niestety suczka nie miała chipa tak jak przypuszczałam:( Narazie nikt jej nie szuka...oby udało jej się znaleźć kochający dom.[img=1355524630_dawjlm2.jpg]

Dopisane 15.12.2012r. o godz. 20:51:

Saba ( bo takie dostała imię) jest bardzo grzeczna, umie zachować czystość. Bez problemu zostaj sama. Jest spokojna, ale jak się ją spuści ze smyczy to widać, że potrzebuje ruchu. Szaleje wtedy tarzając się w śniegu a przyspieszenie ma jak dobry samochód:) Jest ładgodna w stosunku do innych psów. Może znajdzie się ktoś chetny by się nią zaopiekować?
Tel. 513 628 469

Zobaczcie czego potrzebuje najbardziej...

[img=1355600916_9uirw4z.jpg]

I jeszcze kilka fotek:

[img=1355600964_0e2b0xf.jpg]

[img=1355601008_gjkpu2j.jpg]

Tel. 513 628 469

Dopisane 15.12.2012r. o godz. 20:53:

Saba waży w tek chwili 15 kg a więc nie jest nie wiadomo jak dużym psem. Sęga do kolana.

Dopisane 27.02.2013r. o godz. 21:02:

Dn. 27.02.2013 Straż Miejska odłowiła dwa psy. Jeden - chyba suka - maści jakby szarej typowy owczarek oraz trochę od niej mniejszy czarny podpalany, młody pies z oklapniętymi uszami. Psiaki są łagodne. Ponoć widziano je też w okolicy ul. Kościuszki. Na pewno są z jednego domu. Wyglądają na przywiązane do siebie. Są zadbane i były dobrze karmione...może komuś uciekły z posesji? Pieski przebywają w bolesławieckiej przechowalni. Mam nadzieję, że zgłosi się po nie właściciel. Więce informacji pod numerem telefonu 513 628 469.

Dopisane 06.03.2013r. o godz. 22:58:

Dn. 06.03.2013 odłowiono psa w typie owczarka długowłosego. Mże ktoś rozpoznaje? Może ktoś szuka?
Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej w Bolesławcu.[img=1362607130_7llwkd3.jpg]
~kotek niezalogowany
7 marca 2013r. o 9:04
W Nowogrodźcu koło sklepu "Góral" od kilku dni kręci się zadbany czarno biały kotek, znak szczególny czarna plamka obok noska przypominająca wąsik. Moze ktoś go przygarnie , albo przynajmniej zaopiekuje sie nim az do ciepłych dni. Może ktoś go zgubił i szuka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!