Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

6339
#lxx nieaktywny
27 czerwca 2012r. o 16:14
Witam ja chciałam zaalarmować że po Bolesławcu a bliżej w okolicy sądu-słowackiego-ogrodowej błąka się owczarek niemiecki wiek koło 1.5-2 lat młody przyjazny dla ludzi ... było to zgłoszone na straż miejską ale umywają ręce może ktoś coś wie o tym piesku..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dzieci z bolesławca niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 17:45
Bawiliśmy sie na placu zabaw nivea zobaczyliśmy psa był chyba większy od tego ale i tak na tym zdięciu nic nie widać , jakas pani zadzwonila na straż miejską a potem my . Pies reaguje na komendy pojechał na straż miejską mial czarną obroże . Kręcil sie tam około godziny 16 .00
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 21:49
~fox napisał(a): W okolicy wsi Ławszowa znaleziono psa rasy foksterier nie wiem czy ktos go zostawil czy moze pies uciekl. Bardzo pilnie szukamy dla niego domu pomozcie ja psa nie moge zatrzymac poniewaz juz mam w domu tej samej rasy jeszcze raz prosze o pomoc moj tel. 783 692 152[img=1340705292_7yyjth9.jpg][img=1340705314_nm3t328.jpg]

ponawiam
~Znaleziono yorka niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 15:47
Witam, dzisiaj tj 25.08.2012 około godz.13-tej na ulicy Prusa znaleziono pieska(suczkę) rasy york z charakterystyczną obrożą. Właściciela proszę o kontakt 697308747
~Kto zgubił yorka ??? niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 19:37
~Znaleziono yorka napisał(a): Witam, dzisiaj tj 25.08.2012 około godz.13-tej na ulicy Prusa znaleziono pieska(suczkę) rasy york z charakterystyczną obrożą. Właściciela proszę o kontakt 697308747

Ponawiam ogłoszenie o znalezieniu yorka- piesek wciąż czeka na właściciela.
~:) niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 10:42
~Kto zgubił yorka ??? napisał(a):
~Znaleziono yorka napisał(a): Witam, dzisiaj tj 25.08.2012 około godz.13-tej na ulicy Prusa znaleziono pieska(suczkę) rasy york z charakterystyczną obrożą. Właściciela proszę o kontakt 697308747

Ponawiam ogłoszenie o znalezieniu yorka- piesek wciąż czeka na właściciela.

Piesek jest już w swoim domu :)
~Edzia niezalogowany
17 października 2012r. o 12:18
Dziś od godziny ok. 10:00 wokół firmy Atlas Copco na lotnisku w Krzywej biega młody owczarek niemiecki. Pies jest przyjazny, zadbany i posiada czerwoną obrożę. Wygląda na czyjąś własność.

Kontakt: 666026228
2846
#jaguar44 nieaktywny
17 października 2012r. o 14:38
Dnia 16 października w okolicach Dobrej znaleziono potrąconą suczkę w wieku 5-6 miesięcy. Dziewczynka jest koloru czarnego z białym krawacikiem.Na szyi ma różową skórzaną obróżkę z kolorowymi kwiatkami i cyrkonią. Piesek szuka swoich właścicieli. Kontakt po nr 75-732-24-41 lub pod nr 785-835-199.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza