Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~Sławek niezalogowany
21 marca 2013r. o 22:50
wiewióra napisał(a): Ponad 1,5 godziny dzisiaj z dziećmi chodziłam wołałam wołałam i znów traciłam nadzieję.Weszłam do klatki a tu nagle z piwnicy usłyszałam jak miałczy usłyszała nas i wybiegła:)

Może Ci Józek ją zamknął :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10582
#Kolec nieaktywny
21 marca 2013r. o 22:53
Kotka, pewnie żywiona współczesnymi karmami zatęskniła za tradycyjnym - "swojskim" pożywieniem i poszła do piwnicy zapolować na myszy.Kotom przecież też się jakaś świeżonka należy.
~sylwia niezalogowany
24 marca 2013r. o 20:28
witam ponownie kotka nadal jest w lecznicy i naprawdę źle to znosi, pewnie tęskni za swoja dawna rodzina i dlatego bardzo powoli wraca do zdrowia, wiec proszę popytajcie znajomych czy byliby chętni do zaopiekowania sie nią . kontakt 608771077 lub u weterynarza ul. Staszica[img=1364153304_0z3rrvo.jpg]
~BIAŁA KICIA niezalogowany
25 marca 2013r. o 12:52
Witam, od wczoraj czeka na właściciela śliczna biała kotka z burym ogonem i ZIELONĄ OBRÓŻKĄ Z DZWONECZKIEM!
Wczoraj i dziś nie opuszcza posesji Opałkowej Chaty.
Być może [ niestety] komuś zniknęła z auta w drodze do rodziny na święta.
Tel. kontaktowy 6446262
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 13:55
~ napisał(a): niestety próba przygarnięcia kota nie wypaliła , nie podoba mu się, jest wystraszony i wogóle. pozostało kupowanie mu jedzonka i wynoszenie na podwórko, może przeżyje zimę i się jakoś przyzwyczai i wtedy go zagarnę

Wczoraj wieczorem widziałam tego kota pod ogrodzeniem szkoły na Jana Pawła, ktoś wystawił mu karton, ale to chyba za mało. Próbowałam tego kota pogłaskać, nie lubi tego albo się boi. Myślę, ze jeśli ktoś jest gotowy kota adoptować to warto wziąć go do domu i przeczekać kocią nieufność. Kiedy przekona się, ze nic mu nie grozi i ze przyjemnie jest mieszkać w ciepłym domku będzie miłym towarzyszem. Wiem co mówię, bo wzięłam już trzy koty z ulicy ale więcej adoptować nie mogę... Jeśli ktoś może- apeluję do sumienia i serca. Pozdrawiam :)
~Gosia niezalogowany
25 marca 2013r. o 17:08
W dniu dzisiejszym zaginęła kotka w godz. 15.30-16.00 w okolicach ul. Buczka. Kotka była przygarnięta, reaguje na imię Maja. Jest bardzo nieufna i w trakcie leczenia. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu kotki i kontakt pod nr 605052042
~Gosia niezalogowany
25 marca 2013r. o 17:50
W dniu dzisiejszym ok. godz. 15. 30-16. 00 zaginęła kotka o imieniu Maja w okolicy ul. Buczka. Jest w kolorze szaro białym, w białych skarpetkach i białym krawaciku, bardzo przypominająca kota z reklamy "Whiskas". Została przygarnięta i jest bardzo nieufna. Ponadto jest w trakcie leczenia. W przypadku znalezienia proszę o kontakt na nr 605052042.
~GOSIA niezalogowany
25 marca 2013r. o 18:20
Zdjęcie zaginionej kotki[img=1364232056_m29foaz.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza