Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~sylwia niezalogowany
25 marca 2013r. o 20:49
ale słodziak, znajdzie sie , trzeba wierzyć, moja w sylwestra jak nigdy nie wrocila, szuklaismy co godzine przez godzine i wrociła o 4 rano cala i zdrowa :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gosia niezalogowany
25 marca 2013r. o 21:35
Dziękuję za dobre słowo. Znalazła się. Pozdrawiam wszystkie dobre osoby, których los zwierząt nie jest obcy. :) :) :)
5844
#zbipop nieaktywny
26 marca 2013r. o 11:26
Moja kotka zaginęła w maju 2012r lecz do dzisiaj nie mogę jej odnależć jest na bolec info w zagubione znalezione ale bez skutku moze ta strona pomoze ją znależc [img=1364293064_wvlu36x.jpg]
obecnie w dniu 8 marca skończyła 2 lata i ma na imię Anielka lubi wskakiwac na kolana jak siada sie do komputera i jak zobaczy muche to gada po swojemu napewno jest u kogoś i ten ktoś nie wie ze szukam jej od maja prosze o pomoc moze ktos ją widział u znajomych lub rodziny :) [img=1364293243_wtmfln1.jpg]

Dopisane 26.03.2013r. o godz. 11:26:

Moja kotka zaginęła w maju 2012r lecz do dzisiaj nie mogę jej odnależć jest na bolec info w zagubione znalezione ale bez skutku moze ta strona pomoze ją znależc [img=1364293064_wvlu36x.jpg]
obecnie w dniu 8 marca skończyła 2 lata i ma na imię Anielka lubi wskakiwac na kolana jak siada sie do komputera i jak zobaczy muche to gada po swojemu napewno jest u kogoś i ten ktoś nie wie ze szukam jej od maja prosze o pomoc moze ktos ją widział u znajomych lub rodziny :) [img=1364293599_ojqhuw9.jpg]
4314
#wiewióra nieaktywny
26 marca 2013r. o 14:26
Oj to już trochę minęło odkąd zaginęła. Moja zniknęła na 7 dni i nie mogłam się doczekać kiedy znów ją zobaczę a co dopiero czekać tyle miesięcy.

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~sylwia niezalogowany
26 marca 2013r. o 15:50
dokładnie to trochę długo i pewnie jest u kogoś także pomyśl ze jest jej tam dobrze ale nadzieja umiera ostatnia wiec trzeba wierzyć ze w końcu ją odnajdziesz :) ale polecam tez adopcje tej koteczki która szuka domq :) jest naprawdę kochana także pomyśl na pewno nie jest taka sama jak Twoja ale warto adoptować taką małą bidulkę
5844
#zbipop nieaktywny
27 marca 2013r. o 8:47
Sama nie podeszła by do obcego ktos ją zabrał z podwórka . jest bardzo ładna i była zadbana pod każdym względem więc ktos wziął sobie gotowca i sie cieszy tym bardziej ze widać było ze kotka jest czyjas byla w takim stanie jak na zdjęciu !!

Dopisane 27.03.2013r. o godz. 06:57:

Sama nie podeszła by do obcego ktos ją zabrał z podwórka . jest bardzo ładna i była zadbana pod każdym względem więc ktos wziął sobie gotowca i sie cieszy tym bardziej ze widać było ze kotka jest czyjas byla w takim stanie jak na zdjęciu !!

Dopisane 27.03.2013r. o godz. 08:47:

Jeżeli państwo możecie to prosze o pomoc aby ją odnależć , tęsknią dzieci za nią noi wiadomo my z żoną równiez , cały czas mamy małą nadzieje że sie odnajdzie dzięki waszej pomocy pozdrawiam tel. mój 798770968 lub email [email protected] Jest też ogłoszenie w zagubione znalezione na stronie bolec info jak zrówno na tablica .pl ogłoszenie kontynuuje od maja tamtego non stop ale narazie bez rezultatu :)
~ZP niezalogowany
28 marca 2013r. o 7:51
Nadal szukamy tej kotki
~zbyszek niezalogowany
29 marca 2013r. o 9:10
.....Dalej szukamy kotki na zdjęciu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza