Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 17:18
W Bolesławcu na ul.Bukowej wałęsa się kundelek z czerwoną obrożą , wielkość tego pieska jest tak ok. "do kolan" Może jakieś zdjęcie zagubionego kundelka ?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 19:46
w sprawie zaginionego kundelka z czerwoną obrożą ; widziałam podobnego , proszę o kontakt właściciela pieska z nr 602 269 502.
~ niezalogowany
14 sierpnia 2013r. o 20:09
ja też takiego widziałam na śluzowej na domkach może jakieś zdjęcie
~dog niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 9:30
witam w okolicach Nowe/Stare Jaroszowice błaka sie pies ze zdjecia moze ktos go szuka.[img=1376551832_ebhg0yy.jpg]
~Pinto niezalogowany
15 sierpnia 2013r. o 12:15
Podobnego psa mają Państwo Borowscy ze Starych Jaroszowic, są na urlopie więc może korzysta z wolności.
6125
#Mon nieaktywny
21 sierpnia 2013r. o 22:14
Dziś na spacerze zauważyłam psa pod ławką w parku. Popytałam ludzi naokoło. Jeden Pan widział z okna jak jakaś kobieta podjechała z psem na rowerze, po czym wyciągnęła z torebki sznurek, przywiązała psa i odjechała...pies był przywiązany do ławki trzy godziny...

Okazało się, że jest to bardzo przyjazna suczka, ma około dwóch lat. Zna komendy, przepięknie chodzi na smyczy.
Potrafi się ładnie zachować w domu. Gdy się ją samą zostawi-nie piszczy ani nie szczeka. Nie zaczepia innych psów, a nawet nie reagowała na kota, który był obok niej.

Sięga do kolana. Jest wielkości spaniela.

Na razie jest u mnie, ale nie mogę jej u siebie trzymać, więc pewnie będzie musiała trafić do przytuliska...

Chyba, że znajdzie się ktoś kto chciałby ją przygarnąć?

To naprawdę ładny, mądry i grzeczny psiak...

[img=1377115955_k7s38j5.jpg]
[img=1377115969_efb26wz.jpg]
[img=1377115986_q6v7uam.jpg]
[img=1377116000_y88ktfy.jpg]
[img=1377116019_8k306mv.jpg]

KONTAKT W SPRAWIE PRZYGARNIĘCIA SUCZKI 513 628 469
~ niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 14:29
Mon napisał(a): Dziś na spacerze zauważyłam psa pod ławką w parku. Popytałam ludzi naokoło. Jeden Pan widział z okna jak jakaś kobieta podjechała z psem na rowerze, po czym wyciągnęła z torebki sznurek, przywiązała psa i odjechała...pies był przywiązany do ławki trzy godziny...

Okazało się, że jest to bardzo przyjazna suczka, ma około dwóch lat. Zna komendy, przepięknie chodzi na smyczy.
Potrafi się ładnie zachować w domu. Gdy się ją samą zostawi-nie piszczy ani nie szczeka. Nie zaczepia innych psów, a nawet nie reagowała na kota, który był obok niej.

Sięga do kolana. Jest wielkości spaniela.

Na razie jest u mnie, ale nie mogę jej u siebie trzymać, więc pewnie będzie musiała trafić do przytuliska...

Chyba, że znajdzie się ktoś kto chciałby ją przygarnąć?

To naprawdę ładny, mądry i grzeczny psiak...

[img=1377115955_k7s38j5.jpg][img=1377115969_efb26wz.jpg][img=1377115986_q6v7uam.jpg][img=1377116000_y88ktfy.jpg][img=1377116019_8k306mv.jpg]

KONTAKT W SPRAWIE PRZYGARNIĘCIA SUCZKI 513 628 469
jaka kochana piesia
~anna niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 15:53
W ubiegłym roku, znalazłam identycznie przywiązanego psa do ławki, ludzie widzieli że przywiązał go starszy Pan rowerzysta. Piesek był tak mądry, że od razu po odwiązaniu go postanowił wrócić do swojego domu a ja wraz z nim. Mina Pana bezcenna, wstyd-pan pokonał zaledwie dwa kilometry aby go porzucić. pieska zabrałam do siebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza