Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zwrot podatku

~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 18:28
JA SKŁADALAM 20 LUTEGO I DALEJ NIC
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~podatek od damskich gatek.. niezalogowany
19 marca 2013r. o 19:33
ja skladalem 2 tyg temu. dzwonilem dzisiaj do kierowniczki i nie ma jeszcze w ewidencji. podobno paczki sa porobione i dopiero włączaja powoli do ewidencji. najlepiej bylo zaraz na poczatku to zrobic...teraz trzeba poczekac! a jest na co...ponad 2 tys...:)
~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 20:12
Zwrot podatku to jak 13-ta pensja
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 0:33
~podatek od damskich gatek.. napisał(a): ja skladalem 2 tyg temu. dzwonilem dzisiaj do kierowniczki i nie ma jeszcze w ewidencji. podobno paczki sa porobione i dopiero włączaja powoli do ewidencji. najlepiej bylo zaraz na poczatku to zrobic...teraz trzeba poczekac! a jest na co...ponad 2 tys...:)

2 tys??? co tam...ja mam 3 tys...ale Euro! hehehe
~fiskus niezalogowany
20 marca 2013r. o 5:11
chyba dopłaty...heheheh:)
a tak na serio - moj kolega -pracujemy za granica-dostał spozniony prezent za 2011 r . Ma do konca kwietnia zaplacic 3,5 tys euro. No i czeka go rozliczenie za 2012 r....:)
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 7:55
pit elektronicznie złożony 2 tygodnie temu i cisza :(
4596
#becia73 nieaktywny
20 marca 2013r. o 8:01
Jesteście "w gorącej wodzie kąpani" skarbówka ma 3 miesiące na zwrot podatku! Zazwyczaj wysyłają pieniądze zaraz po 20tym bo do 20tego płacone są podatki.
~ niezalogowany
20 marca 2013r. o 10:13
Ja tez czekam na swoje pieniazki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza