Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zwrot podatku

~Mw niezalogowany
14 kwietnia 2016r. o 12:26
Ja tez złożyłam na początku marca i tez nic ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14217
#Matyjak nieaktywny
14 kwietnia 2016r. o 12:53
Zwykle się czeka 1 - 2 miesiące, ale przeważnie to około 1 miesiąca, więc trzeba być cierpliwym.
~Selinda niezalogowany
22 kwietnia 2016r. o 8:03
A przekazaliście komuś 1% podatku? Jeśli nie, to wielka szkoda, bo to naprawdę spora pomoc... Poczytajcie: https://1procent.wwf.pl/faq/kiedy-moge-przekazac-1-podatku-i-jak-zlozyc-pit Może jeszcze komuś z Was się uda.
~k niezalogowany
4 maja 2016r. o 10:32
jak tam u was sytuacja? ja składałam pit osobiście 7 marca i do dzisiaj nie mam zwrotu. 2 razy dzwoniłam do us i za każdym razem to samo że jeszcze do mnie nie doszli i jadą po kolei jak były składane wnioski... ale wiem ze osoby co składały w późniejszym terminie to już dostały zwroty a w us twierdza że na pewno nie...
~zz niezalogowany
4 maja 2016r. o 13:46
Skladalam 10 marca osobiście i 14 kwietnia byl przelew
15525
#lenoreek nieaktywny
28 grudnia 2016r. o 23:15
A jak się rozliczacie? Tradycyjnie czy przez program?
15526
#elam nieaktywny
28 grudnia 2016r. o 23:57
A rozliczacie swoje pit-y zwyczajnie, przez nowy system czy może przez program? Jestem bardzo ciekawa tego jak to jest u was . Ja od bardzo dawna korzystam z programów. Często kupowałam je z gazetami jednak ostatnio u nich http://abc-podatki.pl/ zauważyłam, że można go pobrać za darmo więc w tym roku nie będę kupowac programu z gazetą :)
~Donn niezalogowany
29 grudnia 2016r. o 8:32
elam napisał(a): A rozliczacie swoje pit-y zwyczajnie, przez nowy system czy może przez program? Jestem bardzo ciekawa tego jak to jest u was . Ja od bardzo dawna korzystam z programów. Często kupowałam je z gazetami jednak ostatnio u nich http://abc-podatki.pl/ zauważyłam, że można go pobrać za darmo więc w tym roku nie będę kupowac programu z gazetą :)

Przecież za darmo jest program rządowy e-deklaracje. I z programu masz wysłane bezpośrednio do US. Ja tak robię od kilku lat i co roku mam zwrot podatku w ciągu 14 dni (rozliczam się luty-marzec).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.