Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~s niezalogowany
20 maja 2013r. o 15:10
~ napisał(a):
http://chomikuj.pl/marii92/Dokumenty+HISTORIA/Por*c3*b3wnanie+Pi*c5*82sudskiego+z+Dmowskim+tabela,525055507.doc

No i?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 maja 2013r. o 15:48
Naprawdę chcesz wiedzieć ? Przecież i tak nie uwierzysz...sk.....u No ale jeżeli chcesz tak usilnie to czytaj... :|
http://forum.gazeta.pl/forum/w,165,142932688,142932688,Dmowski_carskim_agentem_i_homoseksualista.html
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 maja 2013r. o 16:01
Ja gdybym był wrogiem Polaków , nie szukał bym jakiś nowych idei, tylko odebrał bym Polakom władzę nad Ich pieniądzem, i pod pozorem demokracji , na siłę wcielił Ich do jakiegoś komunistycznego państwa , może być ZSRR, albo ZSRE, obojętne . Ale trochę się spóźniłem , bo to już zostało zrobione , teraz trzeba z tej matni wyjść.

Ale gdyby tuskoboje chcieli na siłę Euro wprowadzić , to już wiecie , co na ten temat myśleć. :)

Miłego popołudnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~s niezalogowany
20 maja 2013r. o 23:36
~ napisał(a): Naprawdę chcesz wiedzieć ? Przecież i tak nie uwierzysz...sk.....u No ale jeżeli chcesz tak usilnie to czytaj... :|
http://forum.gazeta.pl/forum/w,165,142932688,142932688,Dmowski_carskim_agentem_i_homoseksualista.html

Dzieki, ta z cała pewnościa prawdziwa informacja zmieniła moje życie. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
21 maja 2013r. o 2:16
co na to skini ?
4335
21 maja 2013r. o 6:22
~s napisał(a):
Dzieki, ta z cała pewnościa prawdziwa informacja zmieniła moje życie. Pozdrawiam.

Też byłbym ostrożny z takimi informacjami Kolego 217 :)

Dla przykładu , gdzieś czytałem , że jakiś " nałukowy łałtorytet " prof. coś tam , coś tam próbował oczerniać Pileckiego, tak jakby komuś zależało na znieważaniu ,wielkich Polaków. Zaraz się okaże , że Kopernik był Kobietą :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
21 maja 2013r. o 7:57
a nie?
historia zna takie przypadki :)
ostatnio z Grodzkiego w Grodzką ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
21 maja 2013r. o 8:09
falco napisał(a):
ostatnio z Grodzkiego w Grodzką ;)

Anię , to ja mogę tolerować , sam / sama wybrał / wybrała ... cholera ... Ono samo sobie wybrało taki stan :D

Źle się dzieje wtedy , gdy jakiś przekupiony historyk przyszywa brudne łatki. W dzisiejszych czasach powszechnej dezinformacji , ciężko znaleźć prawdę. Takiż to Świat , okrótny Świat , czemóż innego nie ma Świata ? ... otarłem się o poezję :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.