~mir.ko napisał(a): rozumiem ze darmowa energia bedzie miala swoj 'reaktor' w kazdym mieszkaniu
Nie znam tej technologii , ale wiem , że istnieje , starożytni nazywali ją " Czarnym Słońcem "
~s napisał(a):
... tymczasem ciekawy felieton do przeczytania:
http://www.rp.pl/artykul/9157,1009698-Spoleczenstwo-spacyfikowane.html
Mały cytacik :
" O ile nieudana modernizacja epoki Gierka podniosła – wbrew intencjom władzy – świadomość społeczną, o tyle modernizacja epoki Tuska paradoksalnie tę świadomość obniżyła. Cel, jakim miał być cywilizacyjny awans Polski, oddala się, a Polska nadal pozostaje peryferyjnym, nieatrakcyjnym intelektualnie rezerwuarem pracy i usług dla wysoko rozwiniętych państw Europy. "
Dokładnie. O tym mówił również Andrzej Gwiazda , przy czym Okrągły Stół miał to zagwarantować i zagwarantował . Wszyscy jesteśmy niewolnikami szalbierczych elit. :)
Haramein , to mądry facet, oprócz tego , że wymyślił i wyliczył Osobliwość wewnątrz atomu , to jeszcze bodajże jako pierwszy zwrócił uwagę na fakt, że o Egipcjanach wiemy bardzo dużo , ponieważ lubili malować na niby swoich budowlach. Tacy zapaleńcy artystyczni , ale nigdzie nie namalowali , jakim sposobem budowali te cholerne piramidy. A piramida Cheopsa ma odchylenie od pionu – 6 milimetrów.
Dla porównania : WTC bujały się , jak Żyd po pustym sklepie. :)
Ale skoro już o wodzie mówimy , masz Ci tu Skorniku trochę bredni :
http://koala8rozmaitosci.wordpress.com/2010/12/21/248/
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby oszołomy z eurokołchozu ( gdzież mi stawać z nimi w konkury :D ) postanowiły zawłaszczyć sobie źródła Wisły , nie mówiąc o Bobrze.
Miłego dnia :)
Dopisane 20.05.2013r. o godz. 09:18:
Pannazdzieckiem napisał(a): ... postanowiły zawłaszczyć sobie źródła Wisły , nie mówiąc o Bobrze.
O, cholera ! ... przepraszam ... miało być sprywatyzować źródła.
Ja stary i głupi oszołom, nikt mnie nie kocha ... pójdę śladami Leppera :D
Dopisane 20.05.2013r. o godz. 09:29:
Pannazdzieckiem napisał(a): ... miało być sprywatyzować źródła.
Nie mówiąc o prywatyzacji deszczu ... :D Czyż to nie jest absurd ? :)
No to jak , offtop , czy nie ? Głąbie :* :D
Miłego :)