Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Nowy wa niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 8:19
Błaszczak odznaczy żołnierzy za brak profesjonalizmu. Orłem białym ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eee niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 8:31
~~Nowy wa napisał(a): Błaszczak odznaczy żołnierzy za brak profesjonalizmu. Orłem białym ?

Ty byś dał Frasyniukowi? Frankowi? Czy Filipowi? Albo Flapowi?
~~Ry niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 9:14
~~Nowy wa napisał(a): Błaszczak odznaczy żołnierzy za brak profesjonalizmu. Orłem białym ?

Franek bardzo chciał uciec na Białoruś ale brak profesjonalizmu żołnierzy mu nie pozwolił.
Dać Frankowi medal.
~~jj niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 9:25
~~Wielbłądzi Hibiskus niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 9:27
~~jj napisał(a):

~~XYZ niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 10:04
~~Szymon niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 16:35
Wiedziałem że Franek dobrze biega, ale że tak dobrze i to z torbą..... nie przypuszczałem. Jak będę premierem to Franek ma u mnie tekę.
~~zimowit niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 18:39
~~Szymon napisał(a): Wiedziałem że Franek dobrze biega, ale że tak dobrze i to z torbą..... nie przypuszczałem. Jak będę premierem to Franek ma u mnie tekę.

Dałbyś radę katoliku ,tak w tenisówkach i z reklamówką z lekami ? Tak po niedzielnej mszy ,dałbyś rade ?z
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza