~~Krzysztof Czyż niezalogowany 1 lutego 2025r. o 17:14
Ja to u nas w PiSie to Witek podziwiam , mąż 4 rok na legnickim OIOM-ie a ona nie zważając na nic, haruje dzień w dzień dla Polski , dla pomyślności Polaków. Kryształ nie kobieta.
~~Zagrozenie niezalogowany 1 lutego 2025r. o 23:06
Profesor Antoni Dudek, politolog i historyk, ocenił, że Nawrocki jest "jednym z bardziej niebezpiecznych ludzi, jacy się pojawili w polskiej przestrzeni publicznej"
profesor Grzegorz Motyka, członek Kolegium IPN, także stwierdził, że wybór Nawrockiego na prezydenta "byłby ze szkodą dla Polski i jej obywateli".
Nawrocki odmòwił zaproszenia do rozmowy z Profesorem Dudkiem bo niezły skandal by wyszedł o tym całym IPNie
~~Profesor Dudek niezalogowany 1 lutego 2025r. o 23:19
Prof. Antoni Dudek: Zapraszam przed kamerę Karola Nawrockiego i posła Czarnka
Okazuje się, że zdaniem posła Przemysława Czarnka nie mam prawa wypowiadać się nt. kandydata jego partii w wyborach prezydenckich.
A to, że śmiem zaprosić go do mojego programu, dowodzić ma wyjątkowego tupetu. To posunę się o krok dalej i Pana też zaproszę. Przyjdzie Pan i w swoim niepowtarzalnym stylu, wyjaśni widzom, co w Polsce wolno profesorowi mówić, a czego nie wolno. I gdzie to rzekomo zamierzam kandydować.
Doskonale pamiętam też Pana osiągnięcia jako mojego resortowego ministra, zwłaszcza na polu ewaluacji nauki i dzieleniu na nią publicznych pieniędzy. Chętnie i o tym Panem porozmawiam przed kamerą.
UWAGA
PiSi widzowie TV Republika ogłosili bojkot Lidla. W sklepach odnotowano ZNACZĄCY spadek kradzieży.
Bardzo się zdziwiłam ,gdy wczoraj w naszym Lidlu pierwszy raz nie było ochroniarza. Klienci uśmiechnięci, życzliwi, po zachowaniu kasjerów widać, że odetchnęli oni z ulgą.
- Program Konfederacji nie jest pisany po to, żeby rozwiązać problem mieszkaniowy, tylko po to, żeby dostać głosy idi*otów - mówi Janusz Korwin-Mikke.
- Idi*oci, nie wierzą w to, że jak się obniży podatki, to spadną ceny. (...) My chcemy walczyć o 15 procent, no i musimy mieć 10 razy więcej głosów idi*otów. Wpisuje się do programu to, co idi*ota zrozumie (...) Ten program służy do zdobycia głosów wyborców, a nie do realizacji.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.