~~Anonimowy Czosnek napisał(a): Kanadyjczycy..jednym, wspólnym głosem stawiają opór chorym wizjom Trumpa. Meksyk podobnie..
A Polska?! . Stado zamerykanizowanych, chłopów pańszczyźnianych bije brawo i klęczy przed amerykańską administracją..A jak jest mowa o służbie wojskowej do odbycia to panika, wszyscy pacyfiści. PiS popierając Trumpa i Muska, po cichu popiera Putina.
Nie chcę sobie nawet wyobrażać, gdzie byśmy dziś byli, gdyby nie 15X 2023
oprych napisał(a): ~~Anonimowy Czosnek napisał(a): Kanadyjczycy..jednym, wspólnym głosem stawiają opór chorym wizjom Trumpa. Meksyk podobnie..
A Polska?! . Stado zamerykanizowanych, chłopów pańszczyźnianych bije brawo i klęczy przed amerykańską administracją..A jak jest mowa o służbie wojskowej do odbycia to panika, wszyscy pacyfiści. PiS popierając Trumpa i Muska, po cichu popiera Putina.
~~Różowofioletowa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): ~~Anonimowy Czosnek napisał(a): Kanadyjczycy..jednym, wspólnym głosem stawiają opór chorym wizjom Trumpa. Meksyk podobnie..
Hahaha. Bronić Tuska i Sikorskiego :)
Wy jesteście tak samo oderwani od rzeczywistości jak pislamiści :)
A ty kim jesteś?