Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 sierpnia 2013r. o 0:58
~ napisał(a): Ziemkiewicz wrócił do początków swojej twórczości czyli do pisania science-fiction. :)

A co masz przeciwko s-f. Czytałeś może braci Strugackich ... Ludzie w mrowisku ? K...urwa mać , jak ja nie cierpię anonimowych tępaków , gnoi ferujących nieuzasadnione opinie.

Mrówy zeżrą żuka ... cwaniaku

... ale ... Wy tacy nie bądźcie.

Dobranoc Bolecnauci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
18 sierpnia 2013r. o 10:53
Pannazdzieckiem napisał(a): A co masz przeciwko s-f. Czytałeś może braci Strugackich ... Ludzie w mrowisku ? K...urwa mać , jak ja nie cierpię anonimowych tępaków , gnoi ferujących nieuzasadnione opinie.

Panna , takimi wpisami sam z siebie robisz idiotę. :*
4335
18 sierpnia 2013r. o 11:06
kc napisał(a): Panna , takimi wpisami sam z siebie robisz idiotę. :*

Tylko idioci w tym powalonym Świecie mogą być szczęśliwi , reszta bierze udział w wyścigu szczurów.

Ziemkiewicz rację ma i basta. On podobnie jak i ja, uważa że Polska rzeczywistość , to regres cywilizacyjny. Nie zgadzasz się z tym stwierdzeniem Droga Kc ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
18 sierpnia 2013r. o 11:08
Pannazdzieckiem napisał(a): Mrówy zeżrą żuka ... cwaniaku

Ze święcą w ręku trzeba by szukać wpisu, którym nie robi z siebie idioty! :)
9176
kc
18 sierpnia 2013r. o 11:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Ziemkiewicz rację ma i basta. On podobnie jak i ja, uważa że Polska rzeczywistość , to regres cywilizacyjny. Nie zgadzasz się z tym stwierdzeniem Droga Kc ? :)

Jeśli się nie zgadzam nazwiesz mnie gnojem i tępakiem ?
4335
18 sierpnia 2013r. o 11:32
Z natury nie mam krwiożerczego charakteru , bez obaw :*
Tym bardziej żeś Kobietą. Wyszedłem właśnie zapalić i tradycyjnie w niebo się gapię , takie piękne szachownice wymalowali , że chętnie bym kogoś zagryzł , ale nie koniecznie w tym nieszczęśliwym kraju. :)

9176
kc
18 sierpnia 2013r. o 11:50
Nie cenię Ziemkiewicza jako człowieka, często razi mnie język, jakim się posługuje, ale w tym co mówi, moim zdaniem, ma dużo racji.

Nie uważam jednak, Panno, żeby mądrym było wyzywanie innych ludzi, tylko dlatego, że myślą inaczej.

4335
18 sierpnia 2013r. o 12:41
Przepraszam Cię anonimowy Bolecnauto za nieuprzejme moje słowa , które pod wpływem emocji wystukały mi się jakoś tak bezwiednie, ale gratuluję Adwokatki.
Ziemkiewicz rację ma i basta , to regres , nie rozwój.

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza