Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 16:25
a po co potop?
wystarczy aby zezwolić Polakom na posiadanie broni :D
część Polaków wykosi się sama bo np. dlaczego sąsiad ma lepszy samochód ode mnie chociaż pracuje ,,od fuchy do fuchy,, albo dlatego że nie przyjmuje pana księdza po kolędzie...
nie wiem tylko czy Wiejska na broń pozwoli bo co będzie jak objawi się nam tutaj taki polski ,, antypolityczny Brevik,, ;)
może właśnie dlatego polskim (p)osłom marzy się mur przed sejmem ;) bo rajtuzki zaczynają ,,falować,,?

,,kto sieje wiatr...,, ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2013r. o 16:50
~ napisał(a):

Dalej glosujcie na tuska i spolke z Peło! Chca wywlaszczac ludzi z gruntow!!

Ministerstwo Sprawiedliwości ... dobre :D

Nie wiem , czy słyszałeś Drogi Kolego/ Koleżanko o reprywatyzacyjnej ustawie, co to tuskobojom po głowach chodzi, oczywiście na zlecenie chazarskiej dziczy. Zapewne skapnie im trochę gruntów przy okazji masowej kradzieży.

Zresztą , skoro Polacy nie potrafią dbać o własne mienie i uważają, że własność publiczna do nich nie należy, skoro trwają przed pudłem dla i.diotów, zafascynowani wygłupami politycznych błaznów... Stwórco , dawaj ten potop.

Dopisane 04.11.2013r. o godz. 16:50:

Bo widzisz Drogi Papugo, gdyby się Dobry Bóg zdecydował wreszcie na totalną rozpierduchę, to w pierwszej kolejności głowę stracą chapacze i krętacze. Druga fala złapie pożytecznych i.diotów , którzy do tej pory służą chapaczom i krętaczom. Trzecia fala zmiecie kłamców i zdrajców wszelkiej maści . Czwartej fali nie będzie , sprawiedliwi zostaną. Jeśli rozdasz giwery Narodowi , to powyszczelają się młode chłystki, i nie będzie miał kto na nas starców pracować.

Ale tu masz rację , rajcy z wiejskiej, już w gacie robią, dowodem przypadek Brunona K. :D

Aśmy się uśmiali , pamiętasz ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 17:02
wystarczy na ta hołotę polityczną wyostrzyć kosy... ;)
tylko kto będzie ,,robił ,, za Kościuszkę? ;)

4335
4 listopada 2013r. o 17:21
Tak , to problem , Brunona zamknęli, ale może w marszu objawi się jakowyś Narodowy Przywódca. To już nie długo, poczekamy , zobaczymy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2013r. o 17:30

;)

10114
#alter nieaktywny
4 listopada 2013r. o 21:43

;) :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Iza niezalogowany
5 listopada 2013r. o 5:34
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a):

Dalej glosujcie na tuska i spolke z Peło! Chca wywlaszczac ludzi z gruntow!!

Ministerstwo Sprawiedliwości ... dobre :D

Nie wiem , czy słyszałeś Drogi Kolego/ Koleżanko o reprywatyzacyjnej ustawie, co to tuskobojom po głowach chodzi, oczywiście na zlecenie chazarskiej dziczy. Zapewne skapnie im trochę gruntów przy okazji masowej kradzieży.

Zresztą , skoro Polacy nie potrafią dbać o własne mienie i uważają, że własność publiczna do nich nie należy, skoro trwają przed pudłem dla i.diotów, zafascynowani wygłupami politycznych błaznów... Stwórco , dawaj ten potop. Dopisane 04.11.2013r. o godz. 16:50:Bo widzisz Drogi Papugo, gdyby się Dobry Bóg zdecydował wreszcie na totalną rozpierduchę, to w pierwszej kolejności głowę stracą chapacze i krętacze. Druga fala złapie pożytecznych i.diotów , którzy do tej pory służą chapaczom i krętaczom. Trzecia fala zmiecie kłamców i zdrajców wszelkiej maści . Czwartej fali nie będzie , sprawiedliwi zostaną. Jeśli rozdasz giwery Narodowi , to powyszczelają się młode chłystki, i nie będzie miał kto na nas starców pracować.

Ale tu masz rację , rajcy z wiejskiej, już w gacie robią, dowodem przypadek Brunona K. :D

Aśmy się uśmiali , pamiętasz ? :)

No, może Panowie przeszkolenie wojskowe przeszliście i potraficie posługiwać się bronią, ale nie jest to powszechna umiejętność :D Rewolta? A co dalej ? Arkadia będzie, tak? :D
Panienko, tak z historii, słyszałeś może coś takiego, że rewolucja pożera własne dzieci?
Do Warszawy na 11? - szczyt klimatyczny będzie i będą pałować w majestacie prawa :| .
Na globalny potop tak szybko nie licz, Panienko, bo gdyby nastąpił, byłaby to Paruzja, Dzień Pański, koniec świata :)
Wracając do religii, wartościowanie i postępowanie poprzez pryzmat obecności Boga nie jest złe. Złym jest wykorzystywanie religii dla własnej prywaty!
Ideologie - to co innego. Ktoś kiedyś powiedział, że komunizm za nim się go zaaplikowało ludziom, trzeba było najpierw na szczurach wypróbować :D
I co, Kolego, może komuna się już skończyła, co? Będzie tak długo trwać, jak długo państwo, czy ludziska będą wyciągać łapki po własność prywatną i vice versa: prywatni - po własność państwa :P .
Pozdrawiam, miłego dnia :)
4335
5 listopada 2013r. o 7:43
I dlatego marzy mi się ingerencja Stwórcy Droga Arystokratko :)
Z tym , że nie należy jej się obawiać. Dobry Bóg działa przez małe cuda, sam doświadczyłem , więc wiem. Za pomocą religii nie da się nauczyć ludzi moralności, to walka z wiatrakami :) Można to osiągnąć przez rozwój świadomości i wzrost wiedzy. A do tego w Każdym sercu jest taki punkt w czasoprzestrzeni , który łączy się ze Stwórcą i reguluje organizm. Tylko trzeba mieć serce :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza