Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Kamilowi!
~Anonim niezalogowany
8 czerwca 2012r. o 10:43
Niestety takie czasy, że zwyczajni ludzie więcej pomogą, niż chore państwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Przemysław Moszczyński niezalogowany
8 czerwca 2012r. o 12:18
Pewnie zostanę znowu zlinczowany ale problem ludzi ubezwłasnowolnionych przez zdrowie oraz ich opiekunów powinien być priorytetowym punktem każdej partii.Tymczasem w z ZAMIAN tego wszyscy rzucają sloganami a ludzie w nieszczęściu pozostawieni są sami sobie .Ta akcja jest tego wyśmienitym przykładem.Najsmutniejsze jest to że rodzice wcale nie wspierają takich protestów i wolą żebrać o coś co im się powinno bez łaski należeć.Państwo PRO rodzinne ma obowiązek zadbać o dzieci narodzone z taką determinacją o jaką walczy w obronie życia poczętego.
~ niezalogowany
8 czerwca 2012r. o 12:22
~Przemysław Moszczyński napisał(a): Pewnie zostanę znowu zlinczowany ale problem ludzi ubezwłasnowolnionych przez zdrowie oraz ich opiekunów powinien być priorytetowym punktem każdej partii.Tymczasem w z ZAMIAN tego wszyscy rzucają sloganami a ludzie w nieszczęściu pozostawieni są sami sobie .Ta akcja jest tego wyśmienitym przykładem.Najsmutniejsze jest to że rodzice wcale nie wspierają takich protestów i wolą żebrać o coś co im się powinno bez łaski należeć.Państwo PRO rodzinne ma obowiązek zadbać o dzieci narodzone z taką determinacją o jaką walczy w obronie życia poczętego.

Zrób przysługę dla ludzkości i nie odzywaj się.
~Zlikwidowac NFZ niezalogowany
8 czerwca 2012r. o 12:53
~Przemysław Moszczyński napisał(a): Pewnie zostanę znowu zlinczowany ale problem ludzi ubezwłasnowolnionych przez zdrowie oraz ich opiekunów powinien być priorytetowym punktem każdej partii.Tymczasem w z ZAMIAN tego wszyscy rzucają sloganami a ludzie w nieszczęściu pozostawieni są sami sobie .Ta akcja jest tego wyśmienitym przykładem.Najsmutniejsze jest to że rodzice wcale nie wspierają takich protestów i wolą żebrać o coś co im się powinno bez łaski należeć.Państwo PRO rodzinne ma obowiązek zadbać o dzieci narodzone z taką determinacją o jaką walczy w obronie życia poczętego.

Kolejna socjalistyczna paplanina gdzie panstwo powinno byc opiekuncze i po stronie ucisnionych.
Otoz polityk jak cos komus daje to drugiemu zabiera, a i o sobie nie zapomni. Rodzice niepelnosprawnych dzieci musza prosic o pieniadze na rehabilitacje bo "pantwo opiekuncze" zabiera z nich na "opieke" miesiecznie tyle szmalcu, ze juz nie zosatje na zycie. A jak opieki nie bylo tak nie ma. Wiec moze te zalozmy 200 zl zamiast zabierac obywatelom - zostawic jednak im i pozwolic rozdysponowac ta kwota wedlug ich woli. Ja np nie choruje i chetnie wsparbym kogos potrzebujacego. Niestey mi tez wbrew mojej woli panstwo zabiera na NFZ i sam ledwo wiaze koniec z koncem wiec i pomoc mi ciezko.

Zatem Panie Moszczynski - daj pan sobie spokoj z tymi donosnymi haselkami o roli panstwa bo to tak jakby czlowiek Lenina tu sluchal. Jesli politycy chca pomoc ludziom to niech po porstu przestana ich okradac i sie nimi opiekowac. Bo ta pomoc juz bokiem nam wylazi.
~aaa niezalogowany
8 czerwca 2012r. o 23:22
trochę wstyd, że temat bolecparty jest na czerwono, a temat charytatywny zniknął gdzieś w tłumie postów o golfie do kasacji, piwnicy, guardianie i fascynatach metalu :/
~Paweł Wójtowicz koordynator niezalogowany
9 czerwca 2012r. o 8:48
Chciałbym powiedzieć ,że rodzice robią wszystko aby pomóc dla Kamila jeżeli nie wierzycie zadzwońcie do Pani Sylwii spotkajcie się i umówcie ostatnio w Lwówku trwała akcja dla Rafaela z Kamiennej Góry uzbieraliśmy prawie 12 ton nakrętek na rehabilitacje a jeżeli Rafael zakwalifikuje się w badaniach to poleci za granicę na Delfino terapie. Dziękuje dla Bolec info za pomoc dla Kamila za wystawienie artykułu . Kochani taka nakrętka nic nie kosztuje a może pomóc nawet przechodząc droga nakrętki plastikowe wszędzie leżą zbierajmy i pomagajmy dzieciom, ja mam 27 lat i z miłą chęcią pomogę w takich akcjach charytatywnych bo organizacja wymaga dużo czasu i poświęcenia i z tego też nie mam nic bo najcenniejszą rzeczą jaką jest to uśmiech dziecka . pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc w zbieraniu nakrętek. Taka nakrętka nic nie kosztuje a może pomóc osobie potrzebującej.
~ niezalogowany
9 czerwca 2012r. o 8:50
~Paweł Wójtowicz koordynator napisał(a): Chciałbym powiedzieć ,że rodzice robią wszystko aby pomóc dla Kamila jeżeli nie wierzycie zadzwońcie do Pani Sylwii spotkajcie się i umówcie ostatnio w Lwówku trwała akcja dla Rafaela z Kamiennej Góry uzbieraliśmy prawie 12 ton nakrętek na rehabilitacje a jeżeli Rafael zakwalifikuje się w badaniach to poleci za granicę na Delfino terapie. Dziękuje dla Bolec info za pomoc dla Kamila za wystawienie artykułu . Kochani taka nakrętka nic nie kosztuje a może pomóc nawet przechodząc droga nakrętki plastikowe wszędzie leżą zbierajmy i pomagajmy dzieciom, ja mam 27 lat i z miłą chęcią pomogę w takich akcjach charytatywnych bo organizacja wymaga dużo czasu i poświęcenia i z tego też nie mam nic bo najcenniejszą rzeczą jaką jest to uśmiech dziecka . pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc w zbieraniu nakrętek. Taka nakrętka nic nie kosztuje a może pomóc osobie potrzebującej.
do pani Izy przepraszam za pomyłkę gdyż z panią Sylwią rozmawiałem :D
~ niezalogowany
9 czerwca 2012r. o 12:46
Może by tak temat na czerwono :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza