Odświeżcie temat, żeby nie był tak daleko i wyróżnijcie na czerwono. Ja ze swojej strony zbieram i zachęcam znajomych, a nawet próbuję powiadomić ludzi przez portal istotne, aby każdy wiedział o akcji.
Zapewne trwa,ale nawet jeśli nie to i tak warto zbierać,bo za jakiś czas może ktoś ich potrzebować.Ja tak zrobiłam i dzięki temu jak ogłoszono zbieranie dla Nicoci,mogłam zanieść reklamówkę na dzień dobry.Pomagajmy bo na tych rządowych oszołomów nie ma co liczyć,że się przebudzą z tej grabierzy ludzi.
~Paweł Organizator niezalogowany 12 lipca 2012r. o 0:03
Mimo Wakacji Akcja ciągle trwa i bedzie trwać :D nie przerywamy akcji w Lwówku i Bolesławcu zbieramy informacje na bieżąco podawane sa pod numerami telefonów do Pani Izabeli lub do mnie w Plakacie :) po wakacjach również zbieramy więc warto zbierać zachecam gorąco to nic nie kosztuje a może pomóc
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.