Witam wszystkich na forum chcialbym zrobic taka mala ankiete czego nie ma w naszym miescie a co by sie przydalo. Chodzi mi o sklepy , dodatkowe zajecia dla dzieci jak i starszych osob. Chetnych zapraszam do wypowiedzi . Pozdrawiam
ja mysle, ze nie ma co gadac o rozrywce, bo nie ma dla kogo.....wszystkie restauracje,bary itd ledwo daja rade!!! nie ma mlodych, bo nie ma tu pracy, wiec uciekaja gdzies.....do innych miast, za granice itd..., wiec ma sensu inwestowac w tym miescie, przynajmniej jakies 5 lat!!! jesli ruszy sie cos to wtedy mozna pomyslec! a Ci ktorym nie brakuje kasy to i tak wola jechac do innego miasta, bo zawsze jakas atrakcja! ja mysle, ze najblizsze lata spedzimy z tym co mamy i oby to sie utrzymalo!!!
Brakuje sklepów specjalistycznych, typowych pod hobby mieszkańców np. sportowo-turystyczny w szerokim znaczeniu (wspinaczka), nurkowy, myśliwski itp. itd. Jednak zdaję sobie sprawę, że w tak małym mieście otwarcie czegoś takiego znaczyło by bankructwem dla otwierającego go. Więc pozostaje to co jest bank, parabank, apteka obuwniczy i drogeria ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.