Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~xxxxx niezalogowany
8 lutego 2013r. o 20:20
jola pakuj sie powoli haha
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~klient niezalogowany
8 lutego 2013r. o 20:33
szkoda pisania jak komuś coś nie pasuje niech sie po prostu zwolni z tej restauracji wolna wola a nie siedzicie tam męczycie się nikt was nie zmusza proste ale z tego co wiem zarobki są całkiem niezłe i w okolicy ciężko o takie...
~xxxxx niezalogowany
8 lutego 2013r. o 20:36
oj tam oj tam ha ha
~xxxxx niezalogowany
8 lutego 2013r. o 20:45
jak ktoś dobrze włazi jolce lub rudolfowi w dupe bez wazeliny albo donosi na kolegów lub koleżanki to napewno dobrze tam zarobi
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 21:36
~klient napisał(a): szkoda pisania jak komuś coś nie pasuje niech sie po prostu zwolni z tej restauracji wolna wola a nie siedzicie tam męczycie się nikt was nie zmusza proste ale z tego co wiem zarobki są całkiem niezłe i w okolicy ciężko o takie...
na ilosc godzin w miesiącu zarobki wcale nie są takie atrakcyjne nie wiesz to nie pie.....
~stacyjny nalewacz paliwa niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:39
ja na tej stacji zarabiam 7200 nalewam bynzyne , guz , oraz myjta szyby, czasem umyjta wc i podloge ... :)
~Włoska Mafia niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:59
Zgodnie z art. 943 § 2 K.p.: „Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników”.
O mobbingu można mówić wtedy, kiedy wszystkie ww. uwarunkowania występują łącznie. Czyli jeśli stosowane są działania, które np. nie mają na celu poniżenie pracownika lub zachowania takie nie są długotrwałe i powtarzalne – mobbing w takim przypadku nie występuje.
Pracownik, wobec którego stosowano mobbing (niezależnie od tego, czy takich zachowań dopuszczał się jego przełożony, czy też inny pracownik, niepozostający z nim w zależności służbowej), może – zgodnie z art. 943 § 3 i 4 K.p. – domagać się od pracodawcy dwóch rodzajów świadczeń: zadośćuczynienia i odszkodowania. Jesli juz macie az takie problemy jest na to wyjscie tylko z tego co sie orjentuje to wszyscy sie boja. Sef bardzo wporzadku czlowiek dziewczyny mialy swoja szanse lecz kazda odchodzaca od stolika zaraz byla wolana do pani J . Ciekawi mnie jak potoczyla sie sprawa z ostatnim poparzeniem sie jednej z pracownic , bo to zekomo jej wina a buty do przelewania wrzadku niby byly czaly czas tylko czemu zostaly zakupione po wypadku ? A pani J zamiast udzielic pomocy to jeszcze bardzo wsciekla spytala czemu Sefa syn nie dostal jesc zalosne . Nikt z tym nic nie robi Ps: tez bym chcial premie za kolegowanie sie z corka szefowej lub za wyjazdy na zakupy . Obudzcie sie w koncu jak Pan Solecki by o wszystkim wiedzial napewno by to sie skonczylo ! Temu czlowiekowi zalezy na dobrym imieniu i reputacji stacji a to co tam sie dzieje przypomina zydów za okupacji a Kat czuje sie bez karny .
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 11:03
~stacyjny nalewacz paliwa napisał(a): ja na tej stacji zarabiam 7200 nalewam bynzyne , guz , oraz myjta szyby, czasem umyjta wc i podloge ... :)
a ja stoję z wyciągniętą ręką pod kościołem i mam na czysto bez podatku 200 zł na godzinę, więc myj se te kible :D
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza