Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy razy tak dla Glinoludów
~Ela niezalogowany
30 września 2012r. o 15:43
Jurek1959
Strach pomyslec jaki z ciebie czlowiek.
Brawo Bogdan , brawo Glinoludy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
30 września 2012r. o 16:28
Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o telewizji domyśla się, że nagrano pewnie z 30 minut wypowiedzi Bogdana Nowaka i pewnie nie mniej innych Glinoludów które się tam wybrały, a później zmontowali to w 3 minutowy materiał wraz z występem i wypowiedziami Jury. Takie są fakty i taka jest telewizja. Wybrali fragment który dla nich wydawał się najatrakcyjniejszy... a że nie pada w nim słowo Bolesławiec? Trudno.

Ode mnie szczere gratulacje! Wiem, że w tym programie 3xTAK nie zawsze oznacza przejście do następnego etapu (3x TAK dostała swego czasu grupa Chimera i jeden z pochodzących z Bolesławca wokalistów), ale tak czy siak na pewno jeszcze nieraz zobaczymy Glinoludy na ekranie:)

Zmoderowano 01.10.2012 godz.9:42 - powód: Cytowanie (Hegemon)

www.djdowynajecia.pl
~maly85 niezalogowany
30 września 2012r. o 18:11
Super to wyszło:)aż moło popatrzeć:)
4167
#ania23goferek nieaktywny
30 września 2012r. o 18:32
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4122
#karmelka29 nieaktywny
30 września 2012r. o 19:09
:) Mnie ..również bardzo się podobało..
:) Gratuluję i życzę dalszych sukcesów.. :) :*

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~RRR niezalogowany
30 września 2012r. o 19:20
O co chodzi z tym Rzeszowem,bo nie słuchałem ani nie oglądałem.Takie Glinoludy mogą sie podobać lub nie ,ale zawsze kojarzyły się pozytywnie z Bolesławcem,a teraz Rzeszów.Nie kumam.
~mikaa niezalogowany
30 września 2012r. o 19:45
Po niektórych postach pięknie widać bolesławiecką obłudę. Jak Nowak we wszystkich wywiadach telewizyjnych, radiowych i prasowych odmieniał nazwę Bolesławiec przez różne przypadki, to trolle wrzeszczały: jaka promocja Bolesławca, on promuje tylko swoją knajpę! A jak raz telewizja nie puściła tej części jego wypowiedzi, no to afera: jak on śmiał nie powiedzieć, że są z Bolesławca? ech, trolle, trolle, widać, ile są warte wasze intencje...

Piszę, że TVN nie puściło wypowiedzi Bogdana, bo go znam i jestem przekonana, że tym razem też (jak zwykle, z uporem maniaka i wbrew wszystkim nieprzyjaznym urzędnikom, ale też wbrew trollom) do kamery powiedział, że Glinoludy są z Bolesławca, a z gliny powstaje przepiękna, doceniana na całym świecie bolesławiecka ceramika. Nie byłby sobą, gdyby tego nie podkreślił. A trolle niech się udławią zawiścią i obłudą:-) Smacznego:-)
~ niezalogowany
30 września 2012r. o 19:46
~RRR napisał(a): O co chodzi z tym Rzeszowem,bo nie słuchałem ani nie oglądałem.Takie Glinoludy mogą sie podobać lub nie ,ale zawsze kojarzyły się pozytywnie z Bolesławcem,a teraz Rzeszów.Nie kumam.

po prostu Bolesławiec nie chce opłacac Glinoludy czyli placic za cos co przyciąga tyle ludzi, a przecież muszą mieć kase na wyjazdy itp. Więc Rzeszów zgodził sie dawać kase, pech tylko dla B-ca że nie chciał sie promowac a wiadomo ze to przez zawiść Romana...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza