Franco, ( fajny nick, swoją drogą, pasuje ci:-)
nie wiesz, co to oprawa artystyczna? To właśnie robiły Glinoludy dla akrobatów rzeszowskich. Stanowiły ciekawe, oryginalne tło dla talentu prezentowanego z przodu sceny - chyba nie zaprzeczysz, że akrobaci z Rzeszowa talent mają? A do tego z zamiłowania są Glinoludami:-)
I znowu ta obłuda zaściankowa: jakby Nowak robił ewolucje akrobatyczne z przodu, to by epatował swoją osobą i promował siebie (albo swoją knajpę:-))). Jak stoi z tyłu i jest częścią zespołu, w którym każdy ma równie ważną rolę, to... nie zabłysnął.
Franco, zabłyśnij swoim (jakimkolwiek) talentem, choćby w połowie tak dużym, jakiego posiadanie udowodnił w swoim życiu Bogdan. Nie daj się prosić, czekamy:-))))
~Gliniada is cool niezalogowany 1 października 2012r. o 9:41
Jeśli idzie o moje zdanie to uważam, że to co robi Nowak jest spoko pomysłem. Nawet uczestniczyłem dwa razy w gliniadzie. Nie przeszkadza mi jednak to, że komuś się to nie podoba. Zlewam to ciepłym moczem i nie atakuje ich persolanie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.