Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radiowóz wjechał w busa
~Urażony niezalogowany
10 października 2012r. o 0:03
Mi ostatnio próbowali wcisnąć mandat w wysokości 200 złotych i jakieś karniaki, ale się nie dałem. 50 ziko mi dali
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
10 października 2012r. o 0:03
norma jak pala przywali to maly mandat ale jak zwykly kierowca to dowalaja jeszcze punkty powinna dostac i nauczyc sie jezdzic
~ niezalogowany
10 października 2012r. o 1:44
Jesteście wstrętnie nienawistni :P Dziewczyna przywaliła w zad busowi ,zdarza się :( Ale konsekwencje tego zajścia będą dużo większe niż sam mandat,więc nie pier...e farmazonów ,tylko pomyślcie o tej kobiecie i zastanówcie się jaka to dla niej trauma.
7213
#trol nieaktywny
10 października 2012r. o 1:45
trauma? hahaha dobre masz poczucie humoru
~ niezalogowany
10 października 2012r. o 1:54
Lubisz cieszyć się z czyjejś krzywdy Trolu ? Weź służbowy samochód i je..j się lusterkami w zakręcie z innym kierowcą .Zobaczysz jak to miło;p Nie życzę Ci żebym to był ja ,bo to było by za dużo :) Ale jakiś przedsmak będziesz miał :>
2444
#raven nieaktywny
10 października 2012r. o 5:24
~ napisał(a): Wy umiecie pisać informacje???? GDZIE to miało miejsce???

Na Zgorzeleckiej :) Wczesniej napisalem o tym na Bolcu ale wladza juz wieczorem zrobila z tego wlasnego newsa :)

Jak ktos chce wiecej info to na tvn24 jest filmik:

http://kontakt24.tvn.pl/temat,policjantka-wjechala-w-tyl-busa-mandat,62455.html?categoryId=496
~EMERYT niezalogowany
10 października 2012r. o 6:59
Wiem, że jest to dobra Policjantka a stłuczka taka każdemu może się zdażyć, każdy może mieć cięzki dzień być przemęczonym, każdy może mieć problemy. Po prostu mogła się w nawale problemów służbowych rodzinnych zamyślić się. TO JEST LUDZKIE.
~kierowca niezalogowany
10 października 2012r. o 8:04
powinna dostać 500 i 12 punktów, skoro podwójna kara to w dwie strony hehehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy