Dziś w godzinach porannych koło mojego domu porzucił ktoś suczkę(szczeniaka). Piesek jest ranny, ma rozciętą łapkę. Chętnie bym ją przyjął pod swój dach ale niestety mam już w mieszkaniu 2 psy w czym jeden również jest podrzutkiem który nie toleruje obcych psów. Proszę o jakiś telefon kontaktowy do schroniska bądź osób zajmujących się porzuconymi zwierzakami.
Dopisane 13.11.2012r. o godz. 16:06:
nr telefonu ; 602 382 926[img=1352819194_siloxbl.jpg]
Piesek na 99,9 procent ma w łapie śrut z wiatrówki ,dajcie jakiś namiar na weta który zgodzi się opatrzyć psiaka gratisowo. Ja niestety jestem obecnie bez funduszy ale zawiozę pieska gdzie trzeba.
Matko jaki biedny piesek!! Tak mi go szkoda! co Ci ludzie robią ze zwierzętami to jest tragedia.. wygląda na wystraszonego. Jak bym mogła to bym z chęcią pomogła! Ale liczę że znajdzie się uczciwa osoba chcąca pomóc mu!! trzymam kciuki!
Piesek jest już pod opieką weterynarzy. Jutro będzie wiadomo czy miałem rację z tym postrzałem. Dziękuję paniom które wpuściły mnie bez kolejki do lekarza.
#Patrzalski nieaktywny 15 listopada 2012r. o 21:13
Wyobrażasz sobie ,że którąś z tych psinek mógłbyś wywieźć gdzieś i zostawić na pastwę losu ? Psiak z tego tematu został potraktowany przez swojego pana w taki właśnie sposób . Jakby mało mu życie dokopało to jeszcze dostał śruta w łapkę .Nie chce mi się tej sprawy zostawiać ....tak sobie :| Będę uparty.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.