~SALAMANDRA napisał(a): Od niedawna mieszkam w tym województwie i akurat blisko Bolesławca.Nie wiem dlaczego w tym rejonie społeczeństwo jest tak zgorzkniałe, nieufne i wogóle sami pesymiści. Ekspedientki w sklepach mają tak smetne miny, że powinny przcować wyłacznie w branży usług pogrzebowych.
~ napisał(a): no i g cie to obchodzi...nie ekscytuj sie tak bo na zawal kopniesz w kalendarz,a my szare spolecznesto prawdy sie i tak nie dowiemy,zreszta co by ci to dalo..uwielbiam te pospolite gadki wszechobecne... ah ci to tacy owacy, zajmijcie sie swoim zyciem,tym co wy mozecie zrobic,aby wam bylo dobrze,nie komu innemu..Oni,ci ktorz tak was bola ta zasade znaja,praktkuja i zle na tym nie wychodza;]Czy mi się wydaje czy może ty sie ekscytujesz?Chciałbyś mnie obrazic? Uraziłem twoją wybitną inteligencję?Chyba masz w tym jakiś interes skoro ICH bronisz!Ja podchodzę do tego spokojnie i nie obchodzisz mnie ty i oni :D
~seba napisał(a): Bo ja jestem realistą a nie bystrzakiem i wszędzie węsze "teorię spisku"
~ napisał(a):Rozumiem twoją irytację!Otworzyłeś interes w galeri i liczysz na cuda bo masz wrodzoną inteligencje!{dlatego tak pilnie czytasz opine na ten temat bezimienny rycerzu}.Nie uderzam w ciebie tylko w ten chory projekt,bo taka galeria w naszym mieście nie ma racji bytu i zal mi ciebie że dałeś wpuścic się w maliny.Nie masz argumentów wiec próbujesz ośmieszyc przeciwnika choc nie jestem twoim wrogiem tylko mówię co myślę.Pozdrawiam i niech ci się kręci.~seba napisał(a): Bo ja jestem realistą a nie bystrzakiem i wszędzie węsze "teorię spisku"
A wiesz, że realnie patrząc Elvis Presley żyje?? :)
~seba napisał(a): Rozumiem twoją irytację!Otworzyłeś interes w galeri ..zal mi ciebie że dałeś wpuścic się w maliny
~seba napisał(a): .. bo masz wrodzoną inteligencje!
~seba napisał(a): {dlatego tak pilnie czytasz opine na ten temat bezimienny rycerzu}.