Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 18:23
~~Białawy Enkiant napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Jurek...kiedyś prym w tym wiódł pzd...to on tu rozpoczął upublicznianie danych osobowych i wyzwiska ...za to odpowiadał przed sądem ...
jak widzisz zostawił po sobie w ''spadku'' podobnych sobie a w tym obleśniaka ...;D łgarza który nie ma nic by uwiarygodnić swoje brednie ...
nawet te ostatnie o obrażaniu adminów...
teraz po obiadku idę poleżakować i pooglądać finał hokeja bo obstawiłem ....a później wykończenia w kuchni ...będę tu wpadał co jakiś czas sprawdzić nowe ''rewelacje'' grubasa...;D

Mamy nadzieję, że w końcu ktoś ciebie przeciągnie nie tylko przed sąd ale i przez kryminał.
Będę mu kibicował. A myślę że 95% forum się ucieszy.
Jesteś po prostu złym człowiekiem.

a mnie za co? ;D
ale cieszy mnie to co piszesz ...
tylko 95 % się ucieszy a więc te 5% już poddaje w wątpliwość to o czym prawie marzysz...;D

chciałbym jednak wiedzieć za co ten sąd i nawet kryminał ...;D
coś mi się widzi że nie sprecyzujesz...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawoczerwona Smagliczka niezalogowany
18 lutego 2023r. o 19:44
Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał:

Mamy nadzieję, że w końcu ktoś ciebie przeciągnie nie tylko przed sąd ale i przez kryminał.
Będę mu kibicował. A myślę że 95% forum się ucieszy.
Jesteś po prostu złym człowiekiem.

a mnie za co? ;D
ale cieszy mnie to co piszesz ...
tylko 95 % się ucieszy a więc te 5% już poddaje w wątpliwość to o czym prawie marzysz...;D

chciałbym jednak wiedzieć za co ten sąd i nawet kryminał ...;D
coś mi się widzi że nie sprecyzujesz...

Propagowanie faszyzmu jest karalne.
~~Rdzawoczerwona Smagliczka niezalogowany
18 lutego 2023r. o 19:46
Poza tym ciągle obrażasz wielu ludzi tu na forum.
~~Szarobłękitny Liliowiec niezalogowany
18 lutego 2023r. o 19:46
no,teraz się zacznie jazda
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 20:40
ależ skąd...
ja tylko poproszę o przykłady propagowania faszyzmu i przykłady gdzie i kogo w jakiś sposób obrażam...
tylko tyle...;D

Dopisane 18.02.2023r. o godz. 20:40:

Wielka awantura na wsi. Bo rząd każe liczyć kury i grozi surowymi karami
Opinia Jerzy Wilczek • 1 godz. temu

w oczekiwaniu na odpowiedź umilmy sobie czas...;D

''Rolnicy są zaskoczeni nowymi przepisami, zgodnie z którymi muszą liczyć kury czy kaczki, a potem zgłaszać to do Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa. Ci, którzy obowiązku natomiast nie dopełnią, narażają się na bardzo surową karę.
Obowiązkowe liczenie kur i innego drobiu nakłada ustawa z zeszłego roku. Jak podaje „Fakt”, większość drobnych rolników nawet nie zdaje sobie sprawy z tego obowiązku. A zgłosić do ARMiR trzeba nawet wtedy, gdy ma się tylko jedną sztukę.

Zresztą nie dotyczy to tylko kur – również kaczek, gęsi, przepiórek czy perliczek.''

a gołębie?;D
~~hehe niezalogowany
18 lutego 2023r. o 21:08
~~Wylogowało mnie napisał(a): A za leniwy jestem by się zalogować ;)

Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): ja tylko poproszę o przykłady propagowania faszyzmu

To już nie jesteś konfiarzem?
;)

Hehe......... pewnie jesteś zbyt mało inteligentny, żeby zrozumieć co to jest faszyzm. Może odpowiesz, co to jest konfiarz ? Jakie głosi poglądy ? Czy konfederaci są za liczeniem drobiu, wysyłaniem ludzi na wojnę, segregacją rasową ..itd....itd....
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 21:19
no i zagwozdka dla # kukiz ....;D
lub jak kto woli # dulski
~~internowany niezalogowany
18 lutego 2023r. o 21:26
Falco111 napisał(a): no i zagwozdka dla # kukiz ....;D
lub jak kto woli # dulski

Cześć.
Mało piszę gdyż ktoś bardzo się na mnie uwziął. Myślę, że nie jaki B.e.n.ek. Jak podpisze się jako yot23 od razu blok komentarza... hehe . Wolność słowa i demokracja.... :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza