Jurek...kiedyś prym w tym wiódł pzd...to on tu rozpoczął upublicznianie danych osobowych i wyzwiska ...za to odpowiadał przed sądem ...
jak widzisz zostawił po sobie w ''spadku'' podobnych sobie a w tym obleśniaka ...;D łgarza który nie ma nic by uwiarygodnić swoje brednie ...
nawet te ostatnie o obrażaniu adminów...
teraz po obiadku idę poleżakować i pooglądać finał hokeja bo obstawiłem ....a później wykończenia w kuchni ...będę tu wpadał co jakiś czas sprawdzić nowe ''rewelacje'' grubasa...;D
Dopisane 18.02.2023r. o godz. 18:06:
PanM napisał(a): Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Panie Bernardzie ja się nie wyzalam ale to co zrobiliscie jest bardzo niefajne.
Nie wiem co jest niefajne. Precyzyjniej proszę.
Czytał pan cytat ? Tro jnar pisze że Marczewscy to idioci. I on wróci i da im po rajtach ?
Ale to nie on ma ograniczenia .
Pisze o mnie co chce i wy nic . Kogo ukaraliście ?
''Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.''
przeczytaj to paskudny ,kłamliwy grubasie o ile nie przesadzisz z bimbrem na imprezce.... ;D
jak się domyślam tematem wiodącym będzie obgadywanie mnie ,prezentacja tych badziewnych skorup na stole i ślinienie się na pochlebstwa ze strony tych zaproszonych ''znajomych'' ....;D
niedawno jeden z nich poinformował mnie że też go zablokowałeś na FB...
strzelasz ślepakami grubasie bo nie wiesz z kim gadasz i piszesz...i kogo blokujesz ;D
i to też jest zabawne bo niedługo zaczniesz pogaduszki z własnym cieniem....;D