Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
~~Wielosił złoty niezalogowany
18 lutego 2023r. o 15:41
Ciekawe czy zaproszone wczoraj dzieci dumne były z ojca który rzucił oszczerstwo na niewinną kobietę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Matka niezalogowany
18 lutego 2023r. o 16:02
Matki im nie zdradził przynajmniej.
~~Miodowa Katalpa niezalogowany
18 lutego 2023r. o 16:08
Falco111 napisał(a): dawaj grubasie...dawaj...;D
będzie ''dokumentalista''? ;D

a co napisał o twoim synu , on popiera panam , dlaczego , co zrobiłeś synowi , cytuj całość
~~ niezalogowany
18 lutego 2023r. o 16:29
A później jojczenie że o rodzinie się pisze.
~~JJJ61 niezalogowany
18 lutego 2023r. o 16:36
Widzisz Janusz ja to mam za sobą , najniżej uposażeni w to co się nazywa logiczne myślenie
atakują w miejsce najbardziej delikatne tzw oderwani od orczyka , nie dano im nabyć cech ludzkich
wiec odgryzają się jak zwierzęta mając takie samo zachowanie …………D
~~Ciemnoniebieska Kolendra niezalogowany
18 lutego 2023r. o 16:41
To są obecni męczy-źni , rurki na D……………ie
22744
Falco111 nieaktywny
18 lutego 2023r. o 18:06
Jurek...kiedyś prym w tym wiódł pzd...to on tu rozpoczął upublicznianie danych osobowych i wyzwiska ...za to odpowiadał przed sądem ...
jak widzisz zostawił po sobie w ''spadku'' podobnych sobie a w tym obleśniaka ...;D łgarza który nie ma nic by uwiarygodnić swoje brednie ...
nawet te ostatnie o obrażaniu adminów...
teraz po obiadku idę poleżakować i pooglądać finał hokeja bo obstawiłem ....a później wykończenia w kuchni ...będę tu wpadał co jakiś czas sprawdzić nowe ''rewelacje'' grubasa...;D

Dopisane 18.02.2023r. o godz. 18:06:

PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Panie Bernardzie ja się nie wyzalam ale to co zrobiliscie jest bardzo niefajne.

Nie wiem co jest niefajne. Precyzyjniej proszę.

Czytał pan cytat ? Tro jnar pisze że Marczewscy to idioci. I on wróci i da im po rajtach ?
Ale to nie on ma ograniczenia .
Pisze o mnie co chce i wy nic . Kogo ukaraliście ?

''Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.''

przeczytaj to paskudny ,kłamliwy grubasie o ile nie przesadzisz z bimbrem na imprezce.... ;D
jak się domyślam tematem wiodącym będzie obgadywanie mnie ,prezentacja tych badziewnych skorup na stole i ślinienie się na pochlebstwa ze strony tych zaproszonych ''znajomych'' ....;D
niedawno jeden z nich poinformował mnie że też go zablokowałeś na FB...
strzelasz ślepakami grubasie bo nie wiesz z kim gadasz i piszesz...i kogo blokujesz ;D
i to też jest zabawne bo niedługo zaczniesz pogaduszki z własnym cieniem....;D
~~Białawy Enkiant niezalogowany
18 lutego 2023r. o 18:14
Falco111 napisał(a): Jurek...kiedyś prym w tym wiódł pzd...to on tu rozpoczął upublicznianie danych osobowych i wyzwiska ...za to odpowiadał przed sądem ...
jak widzisz zostawił po sobie w ''spadku'' podobnych sobie a w tym obleśniaka ...;D łgarza który nie ma nic by uwiarygodnić swoje brednie ...
nawet te ostatnie o obrażaniu adminów...
teraz po obiadku idę poleżakować i pooglądać finał hokeja bo obstawiłem ....a później wykończenia w kuchni ...będę tu wpadał co jakiś czas sprawdzić nowe ''rewelacje'' grubasa...;D

Mamy nadzieję, że w końcu ktoś ciebie przeciągnie nie tylko przed sąd ale i przez kryminał.
Będę mu kibicował. A myślę że 95% forum się ucieszy.
Jesteś po prostu złym człowiekiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.