Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łabędzi śpiew prezesa.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 listopada 2012r. o 22:01
... szkoda słów ... Dobranoc

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Przemysław niezalogowany
28 listopada 2012r. o 22:51
~Gienek napisał(a):
~ napisał(a): Szanowne Pismaki! Nie widzicie istotnego problemu jaki ma miejsce w Bolesławcu. Otóż jest to miasto jedno z najdroższych w Polsce. Porozmawiajcie z ludżmi z ościennych powiatów, województw i przekonacie się że Przemek ma rację pisząc o drożyżnie panującej w naszym mieście. Niestety tak jak my wsystcy nie ma na to wpływu. Może nie pójść do wyborów to dobry wybór?

Innymi słowy sugerujesz,że jak wybierzemy niejakiego Przemysława Moszczyńskiego na prezydenta miasta to on to wszystko zmieni i będziemy żyć w najtańszym mieście mlekiem i miodem płynącym? Janosik się znalazł. Jemu już dawno chodzi o POSADĘ z nadania politycznego ale po to by tzw kasę trzepać dla siebie a nie dla ciebie.
>

Panie Eugeniuszu.Ja wcale się nie pcham na żadne stanowisko.Oczekuję jedynie aby ludzie którzy na tych stanowiskach są z woli demokratycznych wyborów dbali o los tysięcy Bolesławian a nie tylko o swój i swoich popleczników.Aby ich rządzenie przynosiło poprawę bytu po pierwsze mieszkańców.Rozwój zależy od ilości dobrze prosperujących prywatnych firm.Wystarczy aby władza im jak najmniej przeszkadzała i ograniczyła fiskalizm.
4335
28 listopada 2012r. o 23:06
~Przemysław napisał(a):
...Ja ....

Rozwój Drogi Przemku , jest uzależniony wyłącznie od tego , czy będziecie rozumieli system ekonomiczny , w którym żyjecie , na jakim poziomie będziecie to rozumieli i czy będzie Wam się chciało coś z tym zrobić. Cała reszta działań , międzyinnymi Twoich , jest iluzją . Proponuję wrócić do matematyki , do podstaw. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
28 listopada 2012r. o 23:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Przemysław napisał(a):
...Ja ....

Rozwój Drogi Przemku , jest uzależniony wyłącznie od tego , czy będziecie rozumieli system ekonomiczny , w którym żyjecie , na jakim poziomie będziecie to rozumieli i czy będzie Wam się chciało coś z tym zrobić. Cała reszta działań , międzyinnymi Twoich , jest iluzją . Proponuję wrócić do matematyki , do podstaw. Dobranoc :)
>

No właśnie .Jak do tej pory mi słowo ROZWÓJ kojarzy się tak ;
http://przyjaznepanstwo.blog.onet.pl/Czas-na-zmiany-Panie-i-Pany,2,ID484920765,n
4335
28 listopada 2012r. o 23:24
~ napisał(a): http://przyjaznepanstwo.blog.onet.pl/Czas-na-zmiany-Panie-i-Pany,2,ID484920765,n

Czytałem , gdzieś ze dwa lata temu , jesteś pewien , że czarna lista Stasika , to Twój cel ? Dobranoc .

~ niezalogowany
29 listopada 2012r. o 14:38
Szanowne Pismaki! Mnie nie obchodzi kto personalnie będzie w Bolesławcu rządził w przyszłości /Pan Roman może dozgonnie/byle tylko stworzył warunki do normalnego życia i funkcjonowania firm, czego w tej chwili absolutnie brak. Jeżeli państwo nasze stało się wrogiem swojego obywatela i jest państwem złodziejskim i policyjnym, to niech chociaż nasza lokalna władza będzie przyjazna nam - obywatelom, którzy będą odpowiednio głosować. Mam przeczucie, że Przemkowi chodzi o to samo. Bo wszystko to co nasza władza do tej pory s....yła można jeszcze przy odpowiedniej radzie miasta naprawić i nie ma znaczenia czy się nasz system rozumie, czy nie. Kropek i przecinków też do garnka się nie włoży.
2900
#falco nieaktywny
29 listopada 2012r. o 14:58
a wiesz że niedawno Polska spłaciła długi gierkowskie?
ile lat to trwało?
Roman to taki bolesławiecki ,,Gierek,, więc nie licz na to że kolejna władza pstryknie palcem i po problemach :) to się będzie wlokło latami i nie potrzeba o tym mówić jakimś Przemysławom czy innym lokalnym ,,zagończykom,,bo ludzie wbrew pozorom myślą ,ale czy wytną ten ,,wrzód na d...,,jakim jest obecna władza ,to już inna kwestia ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
29 listopada 2012r. o 15:07
~ napisał(a): ... że Przemkowi chodzi o to samo...

Nie , nie o to samo. Przemek w wielu kewstiach ma rację , ale długi nie mogą zostać spłacone , ponieważ matematyka ma swoje prawa. Pisząc o zrozumieniu , właśnie to miałem na myśli.
No to jeszcze raz Wam przytoczę :

Przemek chce zostać politykiem , osobiście uważam , że nie wyjdzie Mu to na dobre. :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy