Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koniec świata ?
2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:14
przecież to ,,baba,, :)
jak można tego nie wiedzieć :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bokser niezalogowany
6 grudnia 2012r. o 20:17
Pannazdzieckiem napisał(a): Bokser / Bokserko :) , jeszcze nie potrafię określić Twojej płci :)
Papuga , jest naszym forumowym żartownisiem o imieniu Falco , ponieważ jesteś nowy/a , tłumaczę :)
bardzo dziękuje za wyrozumiałość
2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:19
...a ja to co?...torebka po cukierkach??????? :>

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:19
falco napisał(a): przecież to ,,baba,, :)
jak można tego nie wiedzieć :D

Stary i głupi jestem , nie wiesz tego :D
Poza tym dopiero się włączyłem :D
Ale , ale , co z tym końcem Świata , bo trochę się pogubiłem , bedzie , czy nie , bo nie wiem , czy mam kredyt brać ? :| :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:22
jedyny na jaki Cię stać to ,,kredyt zaufania,,
innego w tym porypanym kraju nie dostaniesz :D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:24
Co prawda , to prawda :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:45
bokser ,bokserka...
rotwailer ,rotwailerka...
żadna to dla mnie różnica...

8187
#gras nieaktywny
6 grudnia 2012r. o 20:51
Koniec "ŚWIATA" nastanie jak weźmiecie kredyt i nie będziecie w stanie go spłacić ;)

"Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza