#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 grudnia 2012r. o 17:17
panda napisał(a): ... O wysokości opłat decydują teraz radni w całej Polsce."
I teraz zobaczymy , co zrobi nasza Rada Głuchych.
Oj , może być niewesoło ... z Radą :]
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Przemysław niezalogowany 6 grudnia 2012r. o 19:03
Tak przy okazji wywozu śmieci -- Panie Bakalarz ulica Kosiby od pętli autobusowej do tablic teren zabudowany w kierunku Łazisk też należy do obszaru Bolesławca .Zupełnie niezrozumiałe jest że pługopiaskarki pomijają ten kawałek miasta.
a ja tak przy okazji że zobaczyłem pański wpis :)
proszę przeczytać to co napisałem w ostatnim poście na temat szkoły za darmoszkę :)
jeśli zdecyduje się Pan na podobny krok ,pójdę za Panem...przynajmniej w tej sprawie :)
~Przemysław niezalogowany 6 grudnia 2012r. o 19:34
Dane spływające z całego kraju oraz komentarze prasowe są jednoznaczne .Ustawa śmieciowa zdecydowanie bliższa jest złodziejstwu niż dobrodziejstwu .Wszelkie manipulacje urzędników przy usługach komunalnych muszą budzić grozę u mieszkańców.To zwykły skok na kasę .To następna próba zniewolenia i uzależnienia mieszkańców od administracji.
Oto co nasz może czekać.
http://podatki.onet.pl/wzrosna-oplaty-za-wywoz-smieci,19923,5324389,1,prasa-detal[img=1354818892_2cx3gh6.jpg]
Za komuny uczono w szkołach że Polski chłop jest wykorzystywany bo musiał płacić dziesięcinę.
Teraz Polski pracownik dziesięcinę może zostawić sobie.To się nazywa Przyjazne Państwo.
Ustawa śmieciowa wyraźnie zaczyna pokazywać swoje prawdziwe oblicze.Zapytałam " dobrodziejstwo to czy złodziejstwo ? " . Nie trzeba być zbyt wielkim filozofem i kaznodzieją aby się domyślić w jakim celu ją zaproponowano.
Dane spływające z całego kraju oraz komentarze prasowe są jednoznaczne .Ustawa śmieciowa zdecydowanie bliższa jest złodziejstwu niż dobrodziejstwu .Wszelkie manipulacje urzędników przy usługach komunalnych muszą budzić grozę u mieszkańców.To zwykły skok na kasę .To następna próba zniewolenia i uzależnienia mieszkańców od administracji.
Oto co nasz może czekać.
http://podatki.onet.pl/wzrosna-oplaty-za-wywoz-smieci,19923,5324389,1,prasa-detal
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=73715&strona=last
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.