Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ustawa śmieciowa - dobrodziejstwo czy złodziejstwo?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 11:49
~ napisał(a): ...jest duża grupa kapłanów, urzędników i polityków którzy chcieliby drastycznych zmian, są tak samo podzieleni jak pozostali. sporo z nich jest uczciwych i nie wiele ma z ciężkiej pracy

Właśnie na Was liczę , tylko Wy możecie zmienić system , to właśnie Wy , biedni , od lat oskarżani o biurowładzę , inaczej mówiąc ... urzędnicy ... możecie to zrobić ... zmienić system . Aby z wolą Stwórcy , wszystkim , żyło się lepiej :) Kto , jeśli nie Wy ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
663
#Bambus nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 14:04
jak kto ?

przemyslaw - zobaczcie ile dobrego dla miasta zrobił przez ostatnie lata
~Przemysław niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 15:32
Zarówno w tym jak i innym wątki zadano mi szereg pytań .Głównie co zrobiłem aby było lepiej.
Otóż po pierwsze odważyłem się jako jedyny pod prawdziwym nazwiskiem oficjalnie zaprotestować przeciwko indolencji władzy .Jakie to trudne wystarczy popatrzeć na forum .Panie / Panowie pozostali kryją się za anonimowymi nickami w obawie przed ewentualnymi restrykcjami.Czy to w pracy , czy w szkole , czy z innego powodu.Myślę ,że samo to jest bardzo dużo.Aby dokonać jakichkolwiek zmian trzeba mieć wpływ na decyzje .Samo protestowanie to niestety zbyt mało.Dlatego zaproponowaliśmy Wam --zwykłym ludziom abyście stanęli do wyborów samorządowych .Wy bezpartyjni , Wy którzy powinniście patrzeć władzy na ręce aby bez waszej zgody Was nie zadłużała.Aby nie niszczyła miejsc pracy , aby nie doprowadzała do wyludnienia .Aby przestały rosnąć podatki oraz ceny usług komunalnych.Obecna władza działa przeciwko po pierwsze mieszkańcom a na dodatek każe sobie za to bardzo drogo płacić.Władza posuwa się tak daleko w swojej ignorancji że nagradza się sama mimo ujemnego wyniku ekonomicznego .Mimo pogarszającego się poziomu życia po pierwsze mieszkańców .
Pozdrawiam i zapraszam do refleksji
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 15:46
~Przemysław napisał(a): ...Pozdrawiam i zapraszam do refleksji

Ale wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , co wiesz o chemitralach ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Przemysław niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 15:58
Pannazdzieckiem napisał(a):
~Przemysław napisał(a): ...Pozdrawiam i zapraszam do refleksji

Ale wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie , co wiesz o chemitralach ? :)
>

Oficjalna definicja jest taka .można jej jednak użyć w innym celu jak Pan.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chemtrails
3688
#Pynchoon nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 17:08
~Przemysław napisał(a): Zarówno w tym jak i innym wątki zadano mi szereg pytań .Głównie co zrobiłem aby było lepiej.
Otóż po pierwsze odważyłem się jako jedyny pod prawdziwym nazwiskiem (...)

Przemysławie, czyli dotychczas zarówno Ty, jak i organizacja, którą reprezentujesz, nie zrobiliście nic. To że napisałeś na forum coś o czym mówi się w mediach o niczym nie świadczy. Zaś polityków, którzy pod własnym nazwiskiem krytykują innych polityków mamy w tym kraju tysiące.

Jeśli faktycznie zależy Ci na sprawach mieszkańców, powiedz co Ty i Twój ruch zamierzacie zrobić, aby wdrożenie regulacji ustawy na terenie gminy było jak najmniej dotkliwe dla mieszkańców. Co faktycznie już zrobiliście, jak wyglądają plany gminy w tym zakresie, czy są już jakieś projekty?

Polityków - krzykaczy jest w tym kraju bardzo dużo, niestety ciągle brakuje tych, którzy zamiast mówić będą gotowi zawalczyć, nawet wydawałoby się z przegranej pozycji, o to co uważają za słuszne.
2900
#falco nieaktywny
7 grudnia 2012r. o 21:26
jak widzę kolejny ,,przywódca narodu,, nam się tu kreuje :D
a ,,słupek,,spada tak gwałtownie jak temperatura za oknem :D
napisz Przemysławie coś o klechach -pedofilach bo to jest jednym z głównych tematów w Ruchu...
wystarczy Ci odwagi?
:D
śmiem wątpić :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
~emeryt niezalogowany
7 grudnia 2012r. o 21:37
falko -temat sukienkowy w ruchu p to temat rzeka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.