Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ustawa śmieciowa - dobrodziejstwo czy złodziejstwo?
~s niezalogowany
11 kwietnia 2013r. o 23:41
hehe, foch w każdym temacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zbigniew niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 9:57
Czy ktoś wreszcie policzy ile kosztować będzie wywóz śmieci segregowanych z domków jednorodzinnych.
~kalkulator niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 10:18
~Zbigniew napisał(a): Czy ktoś wreszcie policzy ile kosztować będzie wywóz śmieci segregowanych z domków jednorodzinnych.

Ja policzę. Już policzyłem. Ok 3,125% najniższej krajowej :P miesięcznie rzecz jasna ;)
~ niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 16:17
Jest informacja z urzędu .Albo 11 albo 15 od głowy .
5413
#Przemyslaw nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 20:13
alter napisał(a):
~ napisał(a): pod przewodnictwem wszystko wiedzącego i kontestującego wszelką obecną władzę p. Przemysława, który posiada panaceum praktycznie na wszystko,tylko mu władzy na razie brak. I tak od wielu tygodni biją ta samą "pianę"

Otoż, niestety częściowo się z tym zgadzam. Dlatego nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tym KABARECIE PanaM Moszczyńskiego. Dziękuję wszystkim za dyskusje w tych tematach. Od dzisiaj w tematach PanaM nie będę się wypowiadał, bo szkoda mi już dla niego czasu.
>

Jakoś tak nie czuję żalu .To żadna przyjemność polemizowanie z anonimami.Gdy kiedyś nabierze Pan odwagi i uzbroi w argumenty , zapraszam.
Tymczasem see you later alligator.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~2% niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 21:08
Przemyslaw napisał(a): Jakoś tak nie czuję żalu .To żadna przyjemność polemizowanie z anonimami.Gdy kiedyś nabierze Pan odwagi i uzbroi w argumenty , zapraszam.
Tymczasem see you later alligator.

Przemysławie,
co mi z tego, że podpisujesz się imieniem i nazwiskiem jak nie odpowiadasz na pytania.
Nie dość, że masz problemy, które są spowodowane brakiem wykształcenia to jeszcze zachowujesz się jak ostatnia forumowa lama.
Ogarnij się chłopie. Może partia Palikota i Ci co są przeciwni partii jest nie dla idiotów jak to pisałeś, ale sądząc po twoich wpisach to jest kompletna kompromitacja twojej osoby.
Niestety, nie ma Pan ani klasy, ani wykształcenia, ani kultury.
Już pominę fakt, że jest Pan najwięszyk nieukiem jakiego poznałem na forum.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 6:26
Na moją stronę Facebook trafiła taka oto notatka dotycząca ustawy śmieciowej .Ponieważ jest w niej zaprezentowany całkowicie odrębny punkt spojrzenia na problem podzielę się tym z Państwem.Nie komentuję .Niech każdy sam wyciągnie wnioski.
http://www.palityczny.pl/czytaj/404

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 8:05
Przemyslaw napisał(a): http://www.palityczny.pl/czytaj/404

Też uważam , że polityków , urzędników i innych chapaczy trzeba zlikwidować. Jeśli już o likwidacji mówimy , co z moimi pytaniami Panie Przemku ? :) Bywam niekiedy upierdliwy , cóż poradzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.