Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ustawa śmieciowa - dobrodziejstwo czy złodziejstwo?
~virgo niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:03
PanieM , odgrzewa Pan stare tematy..Po co ?? Jeżeli to jedna z form kampanii wyborczej w miescie , to zdaje Pan sobie sprawę , że akurat Pan nie ma szans na fotel prezydenta. Nie napisałam tego złośliwie , po prostu staram się oceniać obiektywnie szanse.

Dlatego moje pytanie - takimi "atakami" chce się Pan przysłuzyc konkretnej osobie ? Ma Pan swojego faworyta ? Jeżeli tak , to proszę z podniesiona przyłbicą , napisać : Ja , PanM oddam swój głos w wyborach na fotel prezydenta miasta na..(tu nazwisko ).

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:13
virgo i tu się mylisz ja daje głos na Przemka bo ma rację.
~Bolecnauta niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:13
virgo i tu się mylisz ja daje głos na Przemka bo ma rację.
~virgo niezalogowany
12 listopada 2014r. o 20:16
Bolecnauto , Ty oddasz aż dwa głosy ;) Bo tyle postów od razu wkleiłeś... :D
Oczywiście ,że PanM zbierze ileś głosów.Jednak nie na tyle dużo by zostać prezydentem
11445
PanM
24 kwietnia 2015r. o 21:28
~virgo napisał(a): PanieM , odgrzewa Pan stare tematy..Po co ?? Jeżeli to jedna z form kampanii wyborczej w miescie , to zdaje Pan sobie sprawę , że akurat Pan nie ma szans na fotel prezydenta. Nie napisałam tego złośliwie , po prostu staram się oceniać obiektywnie szanse.

Dlatego moje pytanie - takimi "atakami" chce się Pan przysłuzyc konkretnej osobie ? Ma Pan swojego faworyta ? Jeżeli tak , to proszę z podniesiona przyłbicą , napisać : Ja , PanM oddam swój głos w wyborach na fotel prezydenta miasta na..(tu nazwisko ).

Witam .
Nie są to ataki ,jest to forma przypomnienia czym ja zajmuję się przez ostatnie lata i na jakie problemy zwracam uwagę.
Moim celem jest Rada Miasta
Gdybym nie zgłosił kandydatury do ratusza nigdy nikt nie zaprosi by nikogo z naszego Komitetu do lokalnej TV .
To specjalnie dla Pani szczera odpowiedź .Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.[img=1415822119_o5vsn4b.jpg]

Dopisane 24.04.2015r. o godz. 21:28:

W nawiązaniu do artykułu o śmieciach i dzikich wysypiskach .

Przypominam że wywóz śmieci był usługą komunalną świadczoną przez MZGK na rzecz ludności .Płaciło się za kubeł.

Zmieniono ją na PODATEK POGŁÓWNY płacony przez wszystkich bez względu na ilość produkowanych śmieci.
Wydawało by się że to rozwiąże wszystkie problemy .Niestety wyszło JAK ZWYKLE .
Jedyne co się zmieniło to nadwyżka 1 200 000 / jeden milion dwieście / wykonanie budżetu za rok 2014 w temacie wywóz śmieci.
MOJA OPINIA JEST TAKA ;

Ponieważ płacimy wszyscy i miasto ma nadwyżkę powinny być odbierane wszystkie śmieci.
Jak to zrobią to ich problem.Jak do tej pory są nieczuli na żadne propozycje.Interesuje ich jedynie maksymalny zysk i minimalny wysiłek.
Przypomnijcie sobie jak przed ustawą samochody MZGK jeździły z akcją protestacyjną przeciwko domniemanej konkurencji.A teraz ? Teraz mają was gdzieś.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Kto to pamięta ? niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 21:34
cZY KTOŚ PAMIĘTA ?
11445
PanM
2 sierpnia 2015r. o 21:31
~virgo napisał(a): PanieM , odgrzewa Pan stare tematy..Po co ?? Jeżeli to jedna z form kampanii wyborczej w miescie , to zdaje Pan sobie sprawę , że akurat Pan nie ma szans na fotel prezydenta. Nie napisałam tego złośliwie , po prostu staram się oceniać obiektywnie szanse.

Niejaki Virgo -- oburzał się z powodu wznowienia tematu .
Jak widać nic się nie zmieniło.
Wydajemy co raz więcej na wywóz śmieci a w zamian otrzymujemy co raz mniej.

DZIKIE WYSYPISKA MAJĄ SIĘ JAK NAJBARDZIEJ DOBRZE .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~jest lipa niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 22:25
od czegoś mogli by zacząć .Nic nie robią i jest kiszka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.