A ja tak trochę to nie rozumiem...czyżby to wyremontowano"dawny dom ludowy "postawiony 40 lat temu?
Z tego co pamiętam to w czynie społecznym był budowany...
Po zmianie ustroju "oddano" go w prywatne ręce..tak go zaniedbali ,że trzeba było aż 600 tysięcy? Ciekawe jak długo będzie służył mieszkańcom...coś mi się wydaje ,że taki odnowiony szybko znajdzie chętnego na wynajem...
Do Krzychu...geodete mozna wezwac tylko jak jest sie "stroną" w sprawie.
A tak na marginesie zgadzam sie z przedmówcami na temat sołtysa Brzeznika.
Raz przechodziłem obok i zobaczyłem psa u niego na podworku przywiazanego do przyczepy na tak krotkim sznurku, ze nie mogl nawet usiasc ( po cichaczu wslizgłem sie i przewiazalem sznurek)
Włodarze w gminie trzesa przed nim tylkami...a on trzesie gminą....:)
Wezwać geodetę możesz zawsze i sporządzić mapy, nie tylko gdy jak Ty to nazwałeś jest się "stroną". Ale dziwi mnie jedno artykuł jest o otwarciu Domu Ludowego a ludzie czepiają się marginalnych spraw, dlaczego jeśli się coś komuś nie podoba nie powie tego jawnie tylko pisze anonimowe posty na internecie. Mamy demokrację przecież, ale lepiej się gada za plecami a twarz komuś się ładnie uśmiecha. Trochę odwagi ;)
no sołtys, władze i wybrańce sołtysa z brzeźnika imprezowali tam dwa dni, stoły aż się uginały a zwykli ludzie nie zostali zaproszeni. Sala fajna jest, sala komputerowa też fajna, siłownia jak na razie pusta- zobaczymy co ciekawego w niej będzie.
Tylko ciekawy jestem jakie będą koszty wynajmu tej sali
~zainteresowany :D niezalogowany 17 grudnia 2012r. o 19:29
A czy zwykły LUD ( ,a według Pana D. hołota ) ma wstęp na tę jakże zaszczytną imprezę. Czy tylko "szlachta" i wielka rodzina ? :D Jak nie będzie można to się rozpłacze ;(