mnie to nie przeszkadza i jak napisałem, wręcz bawi kiedy widzę kogoś tak ,,nakręconego,, :D
myślisz że nazywając kogoś ...em, dziwny czlowiek em itp. podnosi twoją wartość ?...przed kim?
próbujesz się dowartościować?...a może chcesz mnie ,,zdołować,,?
jak myślisz ?
zmienisz mnie?
;)
już byli tacy...
czy ja skaczę po tematach szukając punktu zaczepienia?
mam ulubiony który porusza kwestię polityki której nie znoszę( w takim wydaniu zwłaszcza)
pracuję i wierz mi, taki sposób odreagowania jest dla mnie odpowiedni...
jeden lubi ogórki,drugi ogrodnika córki...
;)
Recepta --- Likwidacja Straży Miejskiej redukcja administracji oraz zwolnienie Orki z podatku od nieruchomości pozwoli nie tylko uratować Orkę przed pseudo sprzedażą.Pozwoli na obniżenie w niej cen biletów.
Basen przynosi 300 tysięcy straty a straż miejska 100 tysięcy miesięcznie.Miała dbać o bezpieczeństwo Wasze .Tymczasem wozi się autem po mieście i szuka komu by tu dowalić mandacik.Aktywność godna mistrzów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.