Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
2900
#falco nieaktywny
18 marca 2013r. o 10:28
Przemyslaw napisał(a): Może mniej emocji -- wystarczy likwidacja straży miejskiej.To wrzód na ciele demokracji.

sam te emocje nakręcasz a teraz ,,rżniesz głupa,,
a co powiecie o strażniku miejskim ze Sosnowca o którym stosunkowo głośno w internecie...
o tym jakoś nic nie mówicie ;)
a dzisiaj ten człowiek dzięki swoim działaniom może liczyć w potrzebie jakiej się znalazł ,na pomoc ludzi którzy w nim coś więcej widzą jak strażnika miejskiego...
nadal pitolcie o potrzebie likwidacji SM a i tak nic nie zmienicie ani wy ani tym bardziej główny ,,aktorzyna,, tej szopki... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 marca 2013r. o 10:31
coś czuję, że te wszystkie posty podbija jakiś typ.
Jaki, oceńcie sami :D
Nie będę pokazywał palcem :D
2900
#falco nieaktywny
18 marca 2013r. o 18:34
ja myślę że drugi temat o identycznym tytule założył właśnie ten ,,typ,, ;)

~falko niezalogowany
18 marca 2013r. o 19:45
falco napisał(a): ja myślę że drugi temat o identycznym tytule założył właśnie ten ,,typ,, ;)
>

o tobie mowa falco
~Ferdynand Kiepski niezalogowany
18 marca 2013r. o 20:20
~ napisał(a): coś czuję, że te wszystkie posty podbija jakiś typ.
Jaki, oceńcie sami :D
Nie będę pokazywał palcem :D

Główny komentator i oficjalny felietonista portalu dba aby wszystkie jego wypociny były na wierzchu, wydobywając je co i rusz z archiwum, najczęściej komentując sam siebie. Dziwne, że admin nie zamyka tych wyświechtanych już wątków.
2900
#falco nieaktywny
18 marca 2013r. o 20:32
~falko napisał(a):
falco napisał(a): ja myślę że drugi temat o identycznym tytule założył właśnie ten ,,typ,, ;)
>

o tobie mowa falco

poważnie? :D

Dopisane 18.03.2013r. o godz. 20:32:

Bolesławiec - Informacje: Straż miejska do likwidacji?
;)

10114
#alter nieaktywny
18 marca 2013r. o 23:40
Przemyslaw napisał(a): Może mniej emocji -- wystarczy likwidacja straży miejskiej.To wrzód na ciele demokracji.

Panie Przemyslawie, a gdzie Pan parkuje? słyszałem, że Straż ma kilka nieużywanych blokad ;)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
19 marca 2013r. o 16:14
Ja mogę przyjąć pięć blokad .Aby ułatwić zadanie koło zapasowe wystawię na zewnątrz.

Zmoderowano 19.03.2013 godz.20:20 - powód: korekta cytowania (sentinel)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!