LukaBC napisał(a): 3 lata temu ostatni raz widziałem księdza po kolędzie, dostał odemnie kopertę dość grubo wypchaną... kawałkami gazetek reklamowych z biedronki:) od tamtego roku nie pojawia się u mnie żaden:)
LukaBC napisał(a): 3 lata temu ostatni raz widziałem księdza po kolędzie, dostał odemnie kopertę dość grubo wypchaną... kawałkami gazetek reklamowych z biedronki:) od tamtego roku nie pojawia się u mnie żaden:)
blues napisał(a):LukaBC napisał(a): 3 lata temu ostatni raz widziałem księdza po kolędzie, dostał odemnie kopertę dość grubo wypchaną... kawałkami gazetek reklamowych z biedronki:) od tamtego roku nie pojawia się u mnie żaden:)
chwała Ci
~ napisał(a):LukaBC napisał(a): 3 lata temu ostatni raz widziałem księdza po kolędzie, dostał odemnie kopertę dość grubo wypchaną... kawałkami gazetek reklamowych z biedronki:) od tamtego roku nie pojawia się u mnie żaden:)
jest sie czym chwalić,żalosne
LukaBC napisał(a):~ napisał(a):LukaBC napisał(a): 3 lata temu ostatni raz widziałem księdza po kolędzie, dostał odemnie kopertę dość grubo wypchaną... kawałkami gazetek reklamowych z biedronki:) od tamtego roku nie pojawia się u mnie żaden:)
jest sie czym chwalić,żalosne
Jest czym, prosty patent i mam spokój od żerujących na ludzkiej głupocie facetów w czerni:)