Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

zęby wampira

~Gosia niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 21:58
ponawiam temat,obeszłam dziś wiele sklepów i nie ma :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 stycznia 2015r. o 22:09
Kiedyś widziałam takie zęby w sklepie z różnym badziewiem tzw po 5 zł.
~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 0:49
kup modelinę w supermarkecie i sama sobie zrób.
~~s niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 1:38
Kiedys widziałam je w kauflandzie w tych automatach
~Bartek niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 13:54
Wybij sobie górne jedynki i dwójki. Zęby jak znalazł i do tego własne. Bez łażenia po sklepach i czytania durnych komentarzy
~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 16:54
~Bartek napisał(a): Wybij sobie górne jedynki i dwójki. Zęby jak znalazł i do tego własne. Bez łażenia po sklepach i czytania durnych komentarzy

'Durny " to jest twój wpis ,po prostu czasem ma się takie małe problemiki jak się ma dzieci ,więc kobieta pyta bo chce dziecku sprawić przyjemność i zdobyć taki strój jaki ono chce ,zaraz widać,że nie masz dzieci,może to i nie sprawia wrażenia czegoś za bardzo mądrego [takie pytanie],ale teraz taka moda ,że ludzie pytają na forum o nawet głupstwa.Nie widzę w tym nic złego ,a jeśli dzieciak sie ucieszy mogąc się przebrać za wampira to o cóż więcej chodzi?
~ niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 17:00
sprawdż gdzie jutro jest odpust w naszej okolicy i na pewno się uda.
~Gosia niezalogowany
10 stycznia 2015r. o 20:28
~ napisał(a):
~Bartek napisał(a): Wybij sobie górne jedynki i dwójki. Zęby jak znalazł i do tego własne. Bez łażenia po sklepach i czytania durnych komentarzy

'Durny " to jest twój wpis ,po prostu czasem ma się takie małe problemiki jak się ma dzieci ,więc kobieta pyta bo chce dziecku sprawić przyjemność i zdobyć taki strój jaki ono chce ,zaraz widać,że nie masz dzieci,może to i nie sprawia wrażenia czegoś za bardzo mądrego [takie pytanie],ale teraz taka moda ,że ludzie pytają na forum o nawet głupstwa.Nie widzę w tym nic złego ,a jeśli dzieciak sie ucieszy mogąc się przebrać za wampira to o cóż więcej chodzi?

Dokładnie tak jest,chodzi o przebranie dla dziecka,ile byłam w stanie tyle sklepów złaziłam,ale praca jednak ogranicza. Napisałam tu bo może akurat ktoś gdzieś widział i mógłby podpowiedzieć,zawsze muszą się trafić takie "durne" komentarze. Dziękuję za wszelkie wskazówki i pozdrawiam :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza