Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Urodziny 12-latki

~iza niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 21:40
Córka kończy 12 lat i nie mam pojęcia gdzie mogę jej urządzić przyjęcie urodzinowe. Niestety w domu nie mam warunków, a na sale zabaw jest już za duża.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mik niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 9:12
Nie ma co wariować, niech zaprosi 3-4 koleżanki i idą na pizze, albo coś w tym stylu :)
~ niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 10:17
No,pewnie ,kilka młodziaków się zawsze zmiesci w pokoju,zrób jakies fikuśne jedzonko,śmieszny torcik i będzie ok.
~rozczarowana mentalnością niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 10:52
Co to za pomysł na wynajmowanie sali na 12 urodziny. Ludziom w głowach się poprzewracało, niby bieda w Polsce.. małe zarobki.

Radzę Pani tak jak ktoś w poście wyżej, żeby zaprosiła 2 przyjaciółki - upiecze Pani tort i kupi ten fajny szampan dla dzieciaków.. miska owoców i tyle.

Pieniądze niech Pani odkłada na 18-stkę :D taką z przytupem :]
~ niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 10:56
Moja córka na urodziny zaprosiła znajomych na basen a później na pizzę :)dzieciaki były zadowolone
~Animatorzy ;) niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 11:11
Iza, zadzwoń, mam propozycję
722 084 100
pozdrawiam
~Marta niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 12:33
Jak ktoś lubi na bogato to można i zamek Kliczków wynająć;)
~ niezalogowany
23 stycznia 2013r. o 12:37
Pałac w Brunowie.:}
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo