szczerze?
nie bardzo wiem o co chodzi :)
być może coś zostało usunięte a ja dopiero teraz po pracy do starych ,,towarzyszy,,dobiłem i być może czegoś nie przeczytałem
:)
ale skoro zostało usunięte, to nie było godne uwagi :)
Hegemonie...dziekuję :)
~przyzwoity niezalogowany 16 kwietnia 2013r. o 18:42
w imię przyzwoitości zamknijcie już ten temat i autora.bo to jest tak przyzwoite jak emerytura i pensja ministra vincentego rostowskiego,bo tak jak on tak i wy włącznie z autorem oczekujecie przyzwoitości od wszystkich tylko nie od siebie.......,kto jest przyzwoity niech pisze....nie ma...no to zamykamy to blebleble.
a gdzie ja(np) tutaj napisałem że jestem ,,przyzwoity,,? :)
pociesza mnie tylko to że będąc tu od paru ;) stron,nie jestem mniej przyzwoity niż byłem do tej pory :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.