Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
21 kwietnia 2013r. o 8:45
Poniższy link oraz próba oddzielenia kościoła od państwa jest jedyną i prawdziwą przyczyną histerycznej nagonki na Ruch Palikota
Zagorzali wojownicy w imię tej sprawy z całą pewnością mają nieczyste intencje a w najlepszym wypadku całkowity brak świadomości.
http://biznes.onet.pl/niemoralnosc-panstwa-tuska,18506,5471961,1,prasa-detal

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 8:52
Przemuś żałosny jesteś
~Czepliwy - złośliwy niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 10:16
Przemyslaw napisał(a): Poniższy link oraz próba oddzielenia kościoła od państwa...

Przemysław SPAMER!!! (Nie na temat)
~ niezalogowany
21 kwietnia 2013r. o 10:24
~Czepliwy - złośliwy napisał(a):
Przemysław SPAMER!!! (nie na temat)

Nie wiem czy czepliwy, nie wiem czy złośliwy, ale wiem żeś sam spamer!!
5413
#Przemyslaw nieaktywny
23 kwietnia 2013r. o 2:35
Przykład idzie z góry .Tak jak marszałkowie sejmu i senatu .Tak ja prezydent rząd nie może być gorszy.Skoro pieniądze leżą a zasięgu ręki to na pewno ktoś po nie sięgnie.Wydawało by się że rząd jest najlepszym strażnikiem publicznej kasy .tymczasem ona sam daje przykład innym pomniejszym jak należy z publicznym groszem się obchodzić .Ludziskom się wciśnie kit o kryzysie i po sprawie.
http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Kraj/milion-zlotych-na-premie-w-rzadzie,5473272,fotoreportaz-mini.html#.UXWGpAWbzwo.facebook

~F. S niezalogowany
23 kwietnia 2013r. o 6:52
W imię przyzwoitości należałoby zamknąć temat. Wiem, że co niektórzy są pożytecznymi dziwny czlowiek mi wiernie oddanymi pewnemu lewicowemu wodzowi, krypto-pedof..wi - pragnącemu aby Polacy zrzekli się swojej polskości, pragnącemu podburzyć młodych przeciwko ich rodzicom. Ale to się nie uda, więc po co to gó...no wogóle lansować.

Najbardziej w tym wszystkim szkoda Przemka M. bo kiedyś równy był z niego gość. Upadek moralności jest naprawdę smutny.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
23 kwietnia 2013r. o 7:16
~F. S napisał(a): W imię przyzwoitości należałoby zamknąć temat. Wiem, że co niektórzy są pożytecznymi dziwny czlowiek mi wiernie oddanymi pewnemu lewicowemu wodzowi, krypto-pedof..wi - pragnącemu aby Polacy zrzekli się swojej polskości, pragnącemu podburzyć młodych przeciwko ich rodzicom. Ale to się nie uda, więc po co to gó...no wogóle lansować.

Najbardziej w tym wszystkim szkoda Przemka M. bo kiedyś równy był z niego gość. Upadek moralności jest naprawdę smutny.
>

Lepiej lansować rozgrabianie Polski ? To się nie uda.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
23 kwietnia 2013r. o 19:00
~F. S napisał(a):

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Opowiedz mi o tym ukryty znajomy.Dlaczego Ci mnie szkoda.Przecież ja się nie zmieniłem.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza