Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
211
skorn
23 lutego 2017r. o 18:32
PanM napisał(a):
skorn napisał(a): Racja, wklejaj pan dalej obrazki w tematach o PiS. To jest prawdziwa walka o lepszą Polskę!

Panie Pawle , niech Pan poluzuje gumkę w majtach.

Dziękuję za "merytoryczną" odpowiedź. Naiwnością byłoby spodziewać się czegoś więcej po panu. : )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
23 lutego 2017r. o 18:45
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
skorn napisał(a): Racja, wklejaj pan dalej obrazki w tematach o PiS. To jest prawdziwa walka o lepszą Polskę!

Panie Pawle , niech Pan poluzuje gumkę w majtach.

Dziękuję za "merytoryczną" odpowiedź. Naiwnością byłoby spodziewać się czegoś więcej po panu. : )

Naiwnością Panie Pawle jest wchodzenie na cudze tematy , prowokowanie autora i liczenie na jego przychylność.

P.S -- na razie publicznie jest Pan tylko Pawłem .............

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
23 lutego 2017r. o 18:49
Wchodzenie w czyjeś tematy? Tutaj wszystkie tematy są moje, a jak coś ci nie pasi, to odsyłam do regulaminu.
~~ja niezalogowany
23 lutego 2017r. o 19:42
~~ napisał(a): Wchodzenie w czyjeś tematy? Tutaj wszystkie tematy są moje, a jak coś ci nie pasi, to odsyłam do regulaminu.

nain moje isz tolko mojsze
11445
PanM
23 lutego 2017r. o 22:07
~~ napisał(a): Wchodzenie w czyjeś tematy? Tutaj wszystkie tematy są moje, a jak coś ci nie pasi, to odsyłam do regulaminu.

Mnie nie dziwi że tacy ludzie nie rozumieją tego co czytają .

Może Pan wchodzić na dowolnie wybrane strony i dowolnie komentować.Jednak bywanie tam i jednocześnie biadolenie że dyskusja komuś nie odpowiada jest bez sensu.
To tak jak by czuć obrzydzenie do jakiegoś produktu ale notorycznie go jeść a potem się wykrzywiać i psioczyć. [img=1487884033_tgkispf.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
211
skorn
23 lutego 2017r. o 23:11
PanM napisał(a): na razie publicznie jest Pan tylko Pawłem .............

Nie rozumiem tej wypowiedzi. A pan niby kim jest publicznie?

<i>
~~Pan M niezalogowany
24 lutego 2017r. o 11:03
Publicznie to ... byłym palikociarzem - jest!!!
~~ niezalogowany
24 lutego 2017r. o 11:21
takim bolesławieckim Urbanem, czerwoną świnią, panem 1 %
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza