Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a):
Cholerny błąd, przepraszam za nieuwagę!
Nie ma za co. Ktokolwiek jest bez winy , niech pierwszy żuci we mnie kamieniem .... :D
Morderstwo , jest morderstwem , manipulacja medialna , jest tym , czym jest. Trzy lata już trwa. Mówi Wam to coś ? Za długo na śledztwo. Wierzę w to , że w każdym człowieku zabłyśnie wola zlikwidowania teorii spiskowych, nie będzie żadnych tajemnic , niedomówień , zatajeń i nie wywoływujących paniki prawd. Wierzę w to , że Ludzkość się obudzi ze snu o demokracji i zacznie dbać o swoich Braci i Siostry ,
zgodnie z wolą Stwórcy. Ponoć wiara góry przenosi.
Dobranoc :)
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Ufam Lemowi.
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): Ufam Lemowi.
To przypomnij sobie , co Lem mówił o demokracji... Czytelniku.
Qurwasz mać , czyżby Piłsudzki miał rację ? Że Polacy , szczać kury prowadzać mają , nie za politykę się brać !
Bożesz Ty mój , kiedy nadejdzie kres tej tempoty ? Jak zwykle pytanie retoryczne ... ja stary i głupi :|
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):
Ps. nie zacietrzewiaj się panienko
~marcin napisał(a): Panno,nie dyskutuje się z d.e.b.i.l.a.m.i bo sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem ;) .Teorie spiskowe wywołali zarządzający tym krajem,gdyby od początku zabrali się rzetelnie za prowadzenie śledztwa,nie wymyślali Błasików w kokpicie itd to Macierewicz nigdy nie zdobyłby tych 60 % wątpiących w tezy komisji Milera.A co do choroby na władzę to polecam-Lemingozy pewnie nie wyleczy ale polecam niezdecydowanym