Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Śmierć prezydenta - Anatomia upadku

~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 9:59
emem napisał(a):
Byl wypadek, teraz caly narod nad tym debatuja, wydamy na to kupe pieniedzy, a na koncu sie okaze, ze nie bylo zadnego zamachu itd.

Są na świecie pewne procedury związane z takimi zdarzeniami i nie dziw się, że społeczeństwo się ich domaga. A to, że śledztwo kosztuje tyle forsy to co się dziwisz? Przy nieudolności, a właściwie bierności rządu PO nie ma się co dziwić, że wszystko ciągnie się w nieskończoność.
I nie ważne, czy zamach? czy wypadek? czy zaniedbanie? ważne, że całe to śledztwo po porstu "ssie" i jest tak metodyczne jak blady ch...j.

Gdyby coś takiego wydarzyłoby się z samolotem rosyjskim z naszym terenie to Putin nie kiwnąłby palcem w bucie, a już całe dochodzenie przejełaby jego ekipa. A Tusk jak ten cielak, podnóżek i wieczny Pan Nikt wciąże tłumaczy sie tymi swoimi rozbieganymi oczkami, że wszystko przebiega według obowiązujących standardów. Brak słów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 12:22
emem napisał(a): 10 kwietnia 2013 - Dzien Bez Smoleńska?

1 września - dzień bez Westerplatte
1 sierpnia - dzień bez Powstania Warszawskiego (ten pomysł komuniści ćwiczyli przez kilkadziesiąt lat)
13 grudnia - dzień bez Solidarności
od 1 stycznia do 31 grudnia - dni bez historii

A co potem? Poczytajmy:

emem napisał(a): U mnie dzisiaj przez caly dzien MiniMini+, tam nie bedzie nic o zamachach :D

Chłoptaś jak widać nie dorósł.
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 12:25
~zacofany moher napisał(a):
A co potem? Poczytajmy:

emem napisał(a): U mnie dzisiaj przez caly dzien MiniMini+, tam nie bedzie nic o zamachach :D

co potem? DZIEŃ MASTURBACJI :D
10 kwietnia 2013r. o 12:26
alabaster72 napisał(a): Dzień po katastrofie miałem iść na paintball-a, odwołali bo żałoba narodowa(nie miałem okazji później iść)

Rozumiem Cię jak nikt. Ja też dzień po pogrzebie dziadka chciałem iść na szkolną dyskotekę (tam taka fajna laska była, co miałem na nią ochotę), ale mama mnie nie puściła.
Do tej pory nie wiem, dlaczego.
1
emem
10 kwietnia 2013r. o 12:33
emem napisał(a): 10 kwietnia 2013 - Dzien Bez Smoleńska?

1 września - dzień bez Westerplatte
1 sierpnia - dzień bez Powstania Warszawskiego (ten pomysł komuniści ćwiczyli przez kilkadziesiąt lat)
13 grudnia - dzień bez Solidarności
od 1 stycznia do 31 grudnia - dni bez historii

Roznice zapewne doskonale widzisz, ale napisze, zeby nie bylo niedomowien.
O wszystkich tych wydarzeniach, ktore wymieniles powyzej mowi sie wlasnie raz w roku w dniu rocznicy. O wypadku w Smolensku mowi sie codziennie.
Widac roznice?

Dlaczego mnie obrazasz?

Zmoderowano 10.04.2013 godz.12:34 - powód: poprawione cytowanie (moderator)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
10 kwietnia 2013r. o 12:44
emem napisał(a):
O wszystkich tych wydarzeniach, ktore wymieniles powyzej mowi sie wlasnie raz w roku w dniu rocznicy. O wypadku w Smolensku mowi sie codziennie.
Widac roznice?

Ta rana jest świeża, otwarta i wciąż boli. Gdyby pan prezydent wraz z panem premierem po katastrofie pozwolili ludziom godnie przeżyć żałobę, gdyby zrobili wszystko, co w ich mocy, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości - może byłoby łatwiej.

Lecz gdy sypie się solą po otwartej ranie, nic dziwnego, że kończy to się krzykiem jeszcze większego bólu.
emem napisał(a):

Dlaczego mnie obrazasz?

Opisałem to, co widzę. Jeśli nie interesują Cie losy Twojego Narodu, to zachowujesz się jak gimnazjalista, niedorostek. Czyż nie?
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:00
Moher niema to jak dolewać oleju do ognia.Wystarczy tego smoleńska do rozgrywek polityków.
~skorn niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:42
emem napisał(a): O wszystkich tych wydarzeniach, ktore wymieniles powyzej mowi sie wlasnie raz w roku w dniu rocznicy. O wypadku w Smolensku mowi sie codziennie.
Widac roznice?

Sprawa jest świeża i do tego kontrowersyjna, dlatego mówi się cześciej niz raz w roku. Gdyby "polski" rząd od pierwszych dni po katastrofie wywiązywał sie ze swoich obowiązków jak należy, sprawa już dawno by ucichła. A tymczasem były tylko kłamstwa, gen. Błasik w kokpicie, ziemia przekopana na metr wgłąb itp. itd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza