~Bogdan napisał(a): WITAM PANA PYCHONNA.WIDZE ZE PAN PO BASENIE Z SYRENKAMI SIE ZRELAKSOWAL.JA ZACZYNAM SIE WLASNIE RELAKSOWAC.PAN NA BASEN JA W GORY NA NARTY Z MOJA UKOCHANA ZARAZ WYJEZDZAM. Bedzie Pan zapewnie tensknil. Ale wstawie Panu material do przetrawienia do jutra do 22 godziny. Prezentuje Panstwu domy z operatu szacunkowego bieglego sadowego z Jeleniej Gory inz.Jerzego K. Ktory wycenil moj nowy dom i dwiema dzialkami 1600 m2 na sume 223 600,-zl.Material zgromadzila firma Dedektywistyczna. POZDRAWIAM CALY ZESPOL BOLECFORUM . Milego dnia do jutra wieczorem. C.D.N. AKCII I ATRAKCII.
Panie Bogdanie, oczywiście że będą za Panem tęsknił, proszę uważać na siebie na nartach, na szczęście z Monachium góry ma Pan blisko :-) Proszę pamiętać, żeby zabrać ze sobą obserwatora, nie uwierz Pan również jest z Monachium, pewnie też chętnie pojeździ z Panem na nartach :P
Trzymam Pana za słowo, ponieważ dotychczas wrzucał Pan "śmieci", załączone zdjęcie wcale nie mówi o tym że Pana dom wyceniono na 223.600, po co zatem je Pan zamieszcza?