Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wycena domu - przekręt

3046
#sentinel nieaktywny
9 lutego 2013r. o 18:04
~aleAFERA napisał(a): Facet wstawia to, na co pozwala moderator.

Nic z tych rzeczy. Może wstawić zdjęcia, czy też skany dokumentów, bez pytania moderatora o pozwolenie.

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~aleAFERA niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:19

Nic z tych rzeczy. Może wstawić zdjęcia, czy też skany dokumentów, bez pytania moderatora o pozwolenie.

No proszę, nie wiedziałem...
~obserwator niezalogowany
9 lutego 2013r. o 19:05
No proszę, mój wielbiciel spadł, a mógł odejść w pokoju :D , oj zaszalał, zaszalał...na tym forum!
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 19:21
aeawidentnie widac ze Bogdan coś ściemnia, Pynchoon ma racje , wydaje mi sie ze ten temat to jak narazie tylko sianie propagandy i nic wiecej, przedstaw kolego jakiekolwiek dowody to pogadamy. Jak narazie to mamy tu tylko 12 stron nic nie wnoszącej paplaniny która naprawde nic ci nie da. Temat zostanie zapomniany tak szybko jak powstał. Pozdrawiam.
~Bogdan niezalogowany
9 lutego 2013r. o 20:21
Sypialnia w domu za 223 600,-zl w 59-700 Trzebien Ul.Kolejowa 7. Wycenial bieglego sadowego inz.Jerzy K. z Jeleniej Gory. BEDZIE TROCHE AKCII I ATRAKCII !!!!!!

Zmoderowano 30.03.2013 godz.9:39 - powód: (moderator)
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 lutego 2013r. o 21:13
~Bogdan napisał(a): Sypialnia w domu za 223 600,-zl w 59-700 Trzebien Ul.Kolejowa 7. Wycenial bieglego sadowego inz.Jerzy K. z Jeleniej Gory. BEDZIE TROCHE AKCII I ATRAKCII !!!!!!

Bogdanie co masz do ukrycia, dlaczego nie chcesz pokazać opinii rzeczoznawcy i wyroków, moderator powiedział przecież że nie ma problemu? Zamieszczasz tylko jakieś fotografie które wcale nie dowodzą, że Cię oszukano. Na chwilę obecną to Ty najbardziej okłamujesz czytelników tego forum.

Dopisane 09.02.2013r. o godz. 21:13:

~obserwator napisał(a): No proszę, mój wielbiciel spadł, a mógł odejść w pokoju :D , oj zaszalał, zaszalał...na tym forum!

Spokojnie, już jestem. Jakie syreny miałem na basenie na torze obok :-)
4553
#Margot2000 nieaktywny
9 lutego 2013r. o 21:50
Nie za bardzo orientuję się w polskim prawie, ale może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz....wyczytałam w tym artykule, że p.Bogdan został spłacony przez byłą żonę....zna ktoś wycenę i przyjmuje pieniądze i później się odwołuje czy trzeba przyjąć pieniądze i dopiero się odwoływać??
~Bogdan niezalogowany
10 lutego 2013r. o 6:49
AKCJE I ATRAKCJE !!! DOM DWIE DZIALKI 1600 M/2 ZA 223 600 ,-ZL. Na str.8 przectawilem kuchnie w domu 59-700 Trzebien Ul.Kolejowa 7 wykonana na zamowienie. Chcialbym Panstwu przectawic KUCHNIE w domu porownanym w operacie szacunkowym przez bieglego sadowego z Jeleniej Gory inz. Jerzego K. kuchnie w budynku wielorodzinnym zawilgoconym do generalnego remontu!!!!!!!! Biegly sadowy powinien wiedziec ze nowych domow nie porownuje sie do domow wielorodzinnych ,zawilgoconych , przeznaczonych do REMONTU generalnego !!!!!! Łaziska - budynek dwurodzinny , wzniesiony przed 1945 , do remontu pokrycie dachowe, wewnątrz zawilgocony. Pozdrawiam. C.D.N.[img=1360475394_um0sq6u.jpg]
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo