Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wycena domu - przekręt

~niedamysie niezalogowany
9 lutego 2013r. o 9:23
~krętacz bodzio napisał(a): coś wydaje się że bogdan jest niezbyt uczciwy. uciekł do niemiec, zostawił rodzinę, potem chciał się przejechać po byłej żonie a teraz udaje niewiniatko. ale jak trzeba pokazać karty to oczywiście nie, wierzcie mi na słowo bo jestem uczciwy bogdan z niemiec, którego skrzywdził polski sąd.

kretacz bodzio, pyton?!, ależ masz chłopie problem do zgryzienia, usiłujesz faceta oczernić, zmieszać z błotem pojechać po bandzie.......to nie główny temat!. Daj se na wstrzymanie, może browarek!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 lutego 2013r. o 9:53
Panie Bogdanie, mówi Pan abyśmy rozmawiali o "nieuczciwej" opinii ale nie chce Pan nam jej pokazać, mówi Pan o tym, że sąd zasądził dla Pana zbyt małą kwotę ale ukrywa Pan wyroki.

Na chwilę obecną nie wierzę Panu i nic nie zmienią kolejne Pana komentarze.

Zatem, aby Pan nie zapomniał, powtórzę, jeśli rzeczywiście jest Pan uczciwy, niech Pan ujawni wszystko, opinię, wyroki, Pana pisma. Dlaczego Pan tego nie robi tylko opowiada bajki o nieuczciwym rzeczoznawcy i opinii, której nie ma?
~obserwator niezalogowany
9 lutego 2013r. o 10:15
Pynchoon napisał(a): Panie Bogdanie, mówi Pan abyśmy rozmawiali o "nieuczciwej" opinii ale nie chce Pan nam jej pokazać, mówi Pan o tym, że sąd zasądził dla Pana zbyt małą kwotę ale ukrywa Pan wyroki.

Zatem, aby Pan nie zapomniał, powtórzę, jeśli rzeczywiście jest Pan uczciwy, niech Pan ujawni wszystko, opinię, wyroki, Pana pisma. Dlaczego Pan tego nie robi tylko opowiada bajki o nieuczciwym rzeczoznawcy i opinii, której nie ma?

Osobiście przeczytałem artykuł w gazecie. Wierzę, że sprawy się odbyły, są wyroki i wykryto nieuczciwość. Gazeta nie wydrukowałaby artykuły, nie mając solidnych podstaw. Nie powinno mieć miejsca coś takiego. Każdy ma prawo się pomylić,
ale żeby, aż tak!!!- skandal!!!. Problem będzie polegał na odkręceniu tego wszystkiego. Panu proponuje opuścić forum, bo nikt nikogo tu siłą nie trzyma, i na siłę nie każe wierzyć.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 lutego 2013r. o 10:26
Pynchoon napisał(a): Panie Bogdanie, mówi Pan abyśmy rozmawiali o "nieuczciwej" opinii ale nie chce Pan nam jej pokazać, mówi Pan o tym, że sąd zasądził dla Pana zbyt małą kwotę ale ukrywa Pan wyroki.

>

Problem wyraźnie dotyczy jedynie niewłaściwej wyceny nieruchomości.Już na oko widać że kwota wyceny jest zaniżona przynajmniej o połowę .Nie naszą sprawą jest ocena powodu wyceny.Chodzi o samą wycenę i udział w tym BIEGŁEGO RZECZOZNAWCY.Po co Pan Panie Pynchoon do wszystkich wątków dorabia własne teorie spiskowe.Po co wchodzi Pan z butami do cudzego życia ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 lutego 2013r. o 11:04
Przemyslaw napisał(a):
Problem wyraźnie dotyczy jedynie niewłaściwej wyceny nieruchomości.Już na oko widać że kwota wyceny jest zaniżona przynajmniej o połowę .Nie naszą sprawą jest ocena powodu wyceny.Chodzi o samą wycenę i udział w tym BIEGŁEGO RZECZOZNAWCY.Po co Pan Panie Pynchoon do wszystkich wątków dorabia własne teorie spiskowe.Po co wchodzi Pan z butami do cudzego życia ?

Przemysławie, ja nie widziałem "rzekomej" wyceny, a Ty ją widziałeś?

Poza tym Przemysławie nie bądźmy naiwni albo przynajmniej takich nie udawajmy, tam gdzie nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniądze. I Pan Bogdan jest nieszczęśliwy, że w wyroku sądowym dostał za mało tych pieniędzy. A czy Ty ten wyrok widziałeś, czy nie?

Zatem z tego co napisał Pan Bogdan wynika na chwilę obecną tylko jedno - nie mówi całej prawdy. A pół prawdy to już całe kłamstwo :-)
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 lutego 2013r. o 11:11
Panie Pynchoon .Z opisu wynika też że to Pan Bogdan wybudował ten dom.Dlaczego zatem ma nie doceniać własnego dzieła .Sąd przyznał dom żonie .Pan Bogdan tego nie kwestionuje.Ale ta wycena budzi kontrowersje.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~pinochet niezalogowany
9 lutego 2013r. o 11:24
~aniolek napisał(a):
~ napisał(a): właśnie, dlaczego bogdan nie chce pokazać dokumentów, gdzie ta ekspertyza, wyroki. dlaczego pisze pod różnymi tyldami. coś śmierdzi w bajeczce bogdana

czlowieku a po co Ci to NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM?! po co Pan Bogdan ma wklejac tu jakies wyroki itd.chodzio o wycene domu. Kurde jak tak patrze na zdjecia wew to az mam zal ze kupilam swoj dom do generalnego remontu, umnie byly stare wykladziny, blazeria na scianach,wszystko z lat 80-90 wymiana dachu ocieplenie a i tak zostal wyceniony na 260 tys i jest polozony na wsi 10 km od bolca wsi zabitej dechami gdzie wokol same stodoly!!!!!! WIEC LUDZIE NIE PISZCIE ZE TEN DOM NIE JEST WARTY 400 TYS, mozna pare tys opuscic A ZE TO NIE B-C TO NIE SZKODZI W BOLCU BY ZAWOLALI Z 550TYS wiem co mowie bo naogladalam sie domow w bolcu jak kupowalam swoj. JEST JEDNA MOZLIWOSC JESLI TEN DOM JEST WEDLUG WAS WART TYCH 223 TYS TO CHYBA WSZYSTKIE POZOSTALE NIERUCHOMOSCI SA BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO ZAWYZONE I TRZEBA BY BYLO COS Z TYM ZROBIC?
po prostu przepłaciłaś duzo.Teraz kupujący są górą.dom pana Bogdana trudno by było teraz sprzedać nawet za 260000 zł
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 11:35
Dom ktory zostal porownany w operacie szacunkowy w 2012 roku z domem 59-700 Trzebien ul. kolejowa nr. 7 przez bieglego sadu w Jeleniej Gorze inz. Jerzego K. Material zgromadzila: AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA E&T LASAK
Pierwsza Profesjonalna Agencja Detektywistyczna w Kotlinie Kłodzkiej. PRAWDA ZE PODOBNY DO TEGO W TRZEBIENIU ZA 223 600,-zl.
Witam serdecznie jak obiecalem duzo AKCII I ATRAKCII na BOLECFORUM ! W niedlugim czasie wstawie orginalne dokumenty z Prokuratury w Boleslawcu o wlamanie,kradzieze, odgrazanie sie na moje zycie ! Ta sprawa zostala umorzona ze wzgledu na brak wniosku o sciganie pochodzacego od osoby uprawnionej o czyn z art.284§1kk !!!!! W TEJ SPRAWIE NAJPIERW MUSZE SIE ZWRUCIC Z ZAPYTANIEM DO MODERATORA BolecForum JAK ROWNIEZ MUSZE TO SKONSULTOWAC Z MOIM ADWOKATEM DR.MICHALEM.B. Pozdrawiam caly zespol BolecForum i czytelnikow. Wasze wpisy sa dla mnie bardzo wazne i dodaja mi sily do dalszej WALKI Z TAKIMI LUDZMI I NIESPRAWIEDLIWOSCIA . NA TEJ STRONIE CHCE UJAWNIC CHCIWOSC LUDZKA W KLASYCZNYM WYDANIU !!!!! C.D.N.[img=1360406128_hqhibc8.jpg]
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza