~krętacz bodzio napisał(a): coś wydaje się że bogdan jest niezbyt uczciwy. uciekł do niemiec, zostawił rodzinę, potem chciał się przejechać po byłej żonie a teraz udaje niewiniatko. ale jak trzeba pokazać karty to oczywiście nie, wierzcie mi na słowo bo jestem uczciwy bogdan z niemiec, którego skrzywdził polski sąd.
Pynchoon napisał(a): Panie Bogdanie, mówi Pan abyśmy rozmawiali o "nieuczciwej" opinii ale nie chce Pan nam jej pokazać, mówi Pan o tym, że sąd zasądził dla Pana zbyt małą kwotę ale ukrywa Pan wyroki.
Na chwilę obecną nie wierzę Panu i nic nie zmienią kolejne Pana komentarze.
Zatem, aby Pan nie zapomniał, powtórzę, jeśli rzeczywiście jest Pan uczciwy, niech Pan ujawni wszystko, opinię, wyroki, Pana pisma. Dlaczego Pan tego nie robi tylko opowiada bajki o nieuczciwym rzeczoznawcy i opinii, której nie ma?
Pynchoon napisał(a): Panie Bogdanie, mówi Pan abyśmy rozmawiali o "nieuczciwej" opinii ale nie chce Pan nam jej pokazać, mówi Pan o tym, że sąd zasądził dla Pana zbyt małą kwotę ale ukrywa Pan wyroki.>
Na chwilę obecną nie wierzę Panu i nic nie zmienią kolejne Pana komentarze.
Zatem, aby Pan nie zapomniał, powtórzę, jeśli rzeczywiście jest Pan uczciwy, niech Pan ujawni wszystko, opinię, wyroki, Pana pisma. Dlaczego Pan tego nie robi tylko opowiada bajki o nieuczciwym rzeczoznawcy i opinii, której nie ma?
Przemyslaw napisał(a):
Problem wyraźnie dotyczy jedynie niewłaściwej wyceny nieruchomości.Już na oko widać że kwota wyceny jest zaniżona przynajmniej o połowę .Nie naszą sprawą jest ocena powodu wyceny.Chodzi o samą wycenę i udział w tym BIEGŁEGO RZECZOZNAWCY.Po co Pan Panie Pynchoon do wszystkich wątków dorabia własne teorie spiskowe.Po co wchodzi Pan z butami do cudzego życia ?
~aniolek napisał(a):po prostu przepłaciłaś duzo.Teraz kupujący są górą.dom pana Bogdana trudno by było teraz sprzedać nawet za 260000 zł~ napisał(a): właśnie, dlaczego bogdan nie chce pokazać dokumentów, gdzie ta ekspertyza, wyroki. dlaczego pisze pod różnymi tyldami. coś śmierdzi w bajeczce bogdana
czlowieku a po co Ci to NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM?! po co Pan Bogdan ma wklejac tu jakies wyroki itd.chodzio o wycene domu. Kurde jak tak patrze na zdjecia wew to az mam zal ze kupilam swoj dom do generalnego remontu, umnie byly stare wykladziny, blazeria na scianach,wszystko z lat 80-90 wymiana dachu ocieplenie a i tak zostal wyceniony na 260 tys i jest polozony na wsi 10 km od bolca wsi zabitej dechami gdzie wokol same stodoly!!!!!! WIEC LUDZIE NIE PISZCIE ZE TEN DOM NIE JEST WARTY 400 TYS, mozna pare tys opuscic A ZE TO NIE B-C TO NIE SZKODZI W BOLCU BY ZAWOLALI Z 550TYS wiem co mowie bo naogladalam sie domow w bolcu jak kupowalam swoj. JEST JEDNA MOZLIWOSC JESLI TEN DOM JEST WEDLUG WAS WART TYCH 223 TYS TO CHYBA WSZYSTKIE POZOSTALE NIERUCHOMOSCI SA BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO ZAWYZONE I TRZEBA BY BYLO COS Z TYM ZROBIC?