Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wycena domu - przekręt

~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 7:51
właśnie, dlaczego bogdan nie chce pokazać dokumentów, gdzie ta ekspertyza, wyroki. dlaczego pisze pod różnymi tyldami. coś śmierdzi w bajeczce bogdana
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Bogdan niezalogowany
9 lutego 2013r. o 8:45
Do ~ Opublikowane: 2013-02-09 07:51:43 Sory za moj tyld.Ja pisalem w pospiechu . Pan tez czesto zmienia i pisze z innych tyldow.Chcialbym Panstwu pokazac kuchnie w tym domu zrobiona na zamowienie.Dom za jedyne 223 600,-zl 59-700 Trzebien Ul. Kolejowa 7. Do ~ co do nowego operatu szacunkowego tego domu zostanie powolany nowy biegly napewno nie z Jeleniej Gory i napewno nie inz.Jerzy K. Pozdrawiam .

Zmoderowano 30.03.2013 godz.9:39 - powód: (moderator)
~obserwator niezalogowany
~ napisał(a): właśnie, dlaczego bogdan nie chce pokazać dokumentów, gdzie ta ekspertyza, wyroki. dlaczego pisze pod różnymi tyldami. coś śmierdzi w bajeczce bogdana

Kolejny pyton!:), tak trudno zrozumieć, co jest tematem tego forum?!. Komuś marzy się przeprowadzić na tym forum rozprawę sądową z końcowym efektem...wyrok!!!:)
~urzednik niezalogowany
~Barbara napisał(a): Jest dla mnie oburzającym faktem, że ci urzędnicy, którzy są wykształceni za publiczne pieniądze bardzo często działają krzywdząco na petentów. Nieuctwo? Lenistwo a może wręcz działanie korupcyjne? Tak naprawdę powinna być zastosowana w Polsce odpowiedzialność karna i majątkowa za źle wydane decyzje administracyjne. Panie Bogdanie w Pana wypadku biegły powinien wypłacić Panu zadośćuczynienie za poniesione straty, natomiast organ zrzeszający rzeczoznawców sądowych powinien bardziej weryfikować osoby znajdujące się na tej liście.

pani mieszka w Afryce czy w rosji? w Polsce 70% urzednikow jest wykształconych za swoje pieniądze prywatne, większość ludzi w Polsce ma studia opłacane ze swoich zrodeł, twoja glopota i niewiedza mnie poraza, po drugie, większość urzednikow pracuje bez wyksztalcenie kierunkowego czyli zatudnieni nielegalnie tzw proceder przestępczy czytaj ustawa o zatrudnieniu w adm państwowej, po trzecie ci co nie maja odpowiedniego wyksztalcenia stosuja patologie urzędnicze i sie osmieszaja psując reputacje tzw urzędnika !!!!!
~aniolek niezalogowany
9 lutego 2013r. o 8:49
~ napisał(a): właśnie, dlaczego bogdan nie chce pokazać dokumentów, gdzie ta ekspertyza, wyroki. dlaczego pisze pod różnymi tyldami. coś śmierdzi w bajeczce bogdana

czlowieku a po co Ci to NIE UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM?! po co Pan Bogdan ma wklejac tu jakies wyroki itd.chodzio o wycene domu. Kurde jak tak patrze na zdjecia wew to az mam zal ze kupilam swoj dom do generalnego remontu, umnie byly stare wykladziny, blazeria na scianach,wszystko z lat 80-90 wymiana dachu ocieplenie a i tak zostal wyceniony na 260 tys i jest polozony na wsi 10 km od bolca wsi zabitej dechami gdzie wokol same stodoly!!!!!! WIEC LUDZIE NIE PISZCIE ZE TEN DOM NIE JEST WARTY 400 TYS, mozna pare tys opuscic A ZE TO NIE B-C TO NIE SZKODZI W BOLCU BY ZAWOLALI Z 550TYS wiem co mowie bo naogladalam sie domow w bolcu jak kupowalam swoj. JEST JEDNA MOZLIWOSC JESLI TEN DOM JEST WEDLUG WAS WART TYCH 223 TYS TO CHYBA WSZYSTKIE POZOSTALE NIERUCHOMOSCI SA BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO ZAWYZONE I TRZEBA BY BYLO COS Z TYM ZROBIC?
~niedamysie niezalogowany
9 lutego 2013r. o 8:56
a oto kolejny dowód na rzetelność władz w naszym kraju " Jak donosi "Super Express", komornik ściągnął z konta Czesława Kacprzaka 50 tys. zł. Problem w tym, że zamiast z prawdziwego dłużnika pieniądze zabrał kompletnie niewinnemu emerytowi o tym samym imieniu i nazwisku. Niedługo później człowiek zmarł.
To kolejna tego typu sprawa. Komornicy nagminnie ściągają pieniądze z kont osób, które mają podobne dane personalne co dłużnicy. Głośna była sprawa Danuty Bińkowskiej z Sochaczewa, której komornik zajął oszczędności życia, tylko dlatego że miała to samo imię i nazwisko, co inna dłużniczka. Komornik za pomyłkę przeprosił, ale pieniędzy nie oddał. Sąd natomiast sprawą nie chce się zająć, bo chodzi o "marne" 30 tys. zł."....................trzeba walczyć z tym bajzlem!!!
~znawca cen niezalogowany
9 lutego 2013r. o 9:01
do jest wart ok 350 000 zł , tylko ciężko oszacować jak się nie było w srodku, z zewnątrz dom jest ok 100-120 m kw użytkowej , tyle można wywnoskowac ze zdjęcia, ale wykończenie tez warte wiec nie wiadomo co w srodku ze kuchnie pokazał ot nic nie daje za dużo, ważne czym się ogrzewa, jak stopa szczelności domku, jakie pokryce dachowe, a tu jedno zdjecie ogolne, dzialka jak na wies nie mala ale i nie duza, w miescie działki saa od 100 000 do 150 000 srenio i wielkości 4-7 arow, na wiosce ok 50 000, 15 a, podaje srednie ceny tych okolic....
~krętacz bodzio niezalogowany
9 lutego 2013r. o 9:08
coś wydaje się że bogdan jest niezbyt uczciwy. uciekł do niemiec, zostawił rodzinę, potem chciał się przejechać po byłej żonie a teraz udaje niewiniatko. ale jak trzeba pokazać karty to oczywiście nie, wierzcie mi na słowo bo jestem uczciwy bogdan z niemiec, którego skrzywdził polski sąd.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza