Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie się bawiliście na ostatkach

2346
#gustaw nieaktywny
11 lutego 2013r. o 18:01
Ja byłem w słonecznej:
- jedzenie paskudne i trochę podjeżdżało w piątek mieli ostatki może zostało.
NIE POLECAM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:15
co do zabawy w Szczytnicy, to było za krec iście..., Oby więcej takich imprez, wielki ukłon dla organizatorek, bo się dużo napracowały. Jedzenie świetne, orkiestra rewelacja. I to jest to...

Zastosowana autokorekta

~ona niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:17
Szczytnica super zabawa, na tej imprezie oświadczył mi się chłopak.
Pozdrowienia dla pana Artura to chyba dzięki jego dedykacjom ::::))))))
5570
#De_Tourvel nieaktywny
11 lutego 2013r. o 18:22
~ napisał(a): Brzydka nie dlatego , że jest brzydla, ale dlatego , że ma zły gust!! :>
Żmija , nie gryzoń!! :>

A co Ty wiesz o moim guście? ;>

A to, że jestem żmiją dodaje mi tylko uroku ;p;p;p;>

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4106
#igrek nieaktywny
11 lutego 2013r. o 18:54
W Piramidzie było ok, zabawę zaliczam do udanych :)
~Dorota niezalogowany
11 lutego 2013r. o 18:59
W piramidzie było bardzo dretwo a wine ponosi za to zespól brrrrrrrrrrrr
~olo niezalogowany
11 lutego 2013r. o 22:15
inna bajka jest na mostowej, ciężko dojechać bo są dziury ale tam jest bajkowo....polecam! warto to sprawdzić, takie jest moje zdanie.
~ niezalogowany
12 lutego 2013r. o 7:47
Co do oświadczyn na zabawie w Szczytnicy -TO GRATULUJEMY... :) :) :) I Życzymy dużo dużo dużo szczęścia i oczywiście zapraszamy do SZczytnicy....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza