Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wariat w Audi

~kierowca niezalogowany
17 lutego 2013r. o 19:55
uwaga na wariata kierowcę audi , jeździ jak prawdziwy wariat nie zważając na znaki drogowe a szczególnie na poruszanie się w terenie zabudowanym!! Dzięki takim wariatom, którzy nigdy nie powinni mieć prawa jazdy (o ile ma) powstają kolejne ograniczenia w ruchu i stawiają kolejne fotoradary!! Ten ktoś jeździ jeszcze kilka dni a może godzin do pierwszego poważniejszego wypadku a może wtedy się nauczy o ile nie będzie za późno
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Janek niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:13
chodzi o audi DBL (...)

Zmoderowano 17.02.2013 godz.20:15 - powód: nie wolno podawać pełnego numeru (sentinel)
~ niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:13
morze coś więcej jakie audi kolor...
~~~ niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:18
Chodzi o ciemne (Granatowe?) audi w Combi?
~Janek niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:26
tak chodzi o te audi ciemne i w kombi, podaje nr. rejestracyjny(...)

Zmoderowano 17.02.2013 godz.20:33 - powód: Zrozum , że nie możesz tego podawać tego na forum. Możesz natomiast na policji. (sentinel)
~ niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:40
podaj numer bez DBL
~ niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:44
To może podaj w przybliżeniu model, pojemność, rocznik?
Mam takie, ale to nie ja...
~Janek niezalogowany
17 lutego 2013r. o 20:47
~ napisał(a): podaj numer bez DBL

Podałem nr. rejestracyjny już 3 razy ale moderator kasuje, bo jak napisał nie mogę podać nr rejestracyjnego na forum, więc już nie pisze kolejny raz. Chodzi o audi w kombi ciemny kolor, przyciemniane szyby, jakiś małolat nim jeszcze jeździ ale to do czasu, sam widziałem jak koło szkoły w Łaziskach przejeżdżał grubo ponad 100km/h a później go jeszcze kilka razy widziałem. Trzeba uważać na takich wariatów, bo mimo tego, że Ty idziesz po chodniku lub przechodzisz po pasach on może Cię potrącić, bo nie zdąży wyhamować lub będziesz jechał przepisowo a on nie i wypadek murowany podczas wyprzedzania lub nawet hamowania...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza